![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Iyzico parama çöktü ne yapmalıyım?
Arkadaşlar İyzico uygulamasında hesap açıp 7.500 lira para gönderimi yaptım. Uygulama kimlik doğrulaması için NFC ile kimlik okutmayı zorunlu kılıyormuş. Kimliğimin çipinde problem olduğu için paramın gönderim yaptığım hesaba iadesini istedim paranız havuzda işlem yapamayız denip iade yapmadılar. Gönderim yaptığım bankaya gidip müdürüyle görüştüm para onların hesabında bizim yapabileceğimiz bir şey yok dendi. Tekrar bunları aradım aynı hikayeyi okuyorlar. Son çare kimliğimi yeniletip NFC okuttum fakat bu sefer de İyzico kart başvurusu yapmamı şart koşuyorlar. Param acil bir durum için lazımdı ne kullandırttılar ne de geri gönderdiler hayatımda bu kadar illet bir firma görmemiştim. Sürekli bir prosedür bir dayatma söz konusu. Günlerdir param ellerinde ne yapacağım?
Arctic F14 vs Noctua P14S Redux
Filtreli kasa fanı için hangisi daha iyi olur? Noctua'nın sitesinde P14 serisi statik basınç için tasarlanmış ve radyatör için uygundur diyor bilgisi olan var mı?
Bir yerlerde okudum sıvı soğutma blokları, radyatör ve kule tipi soğutucular için uygunmuş kasada hava sirkülasyonu, egzoz ve vakum fanı olarak uygun değilmiş. Msi vampiric 011C kasa kullanıyorum ve öne 3 adet hava çekici üstede 2 adet hava tahliyesi olarak kullanacağım. Noctua P14S Redux alacaktım ama %40 daha pahalıya geliyor 5 adet satın alacağım. Kasamın tüm fan girişlerinde manyetik toz filtresi kullanıyorum. Konu ile ilgili yorumlarınızı alabilir miyim?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 344 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hava Soğutma
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)