Hyundai Tucson akseksuar sorunu
Merhaba
2023 Model Hyundai Tucson Aracıma Puando marka yan basamak koruma taktırdım.Fakat aşırı kötü malzeme ve işçiliğe denk geldim.Araçtan soğuttular.Diğer universal ayaklar gibi değil ,fotoğraftaki gibi parçası ile bütün olduğu için ,aracın marşpiyel üstündeki orjinal plastik aksam çıkartıldı.Bilmediğim için bende normal sandım.Yaptırdığım yerde ilk defa bu model araçta işlem yaptıklarından, söktükleri için tüm tırnakları çıkartırkan, özensiz iş yapınlınca hep kırılmış.Ürünü 3 saate zar-zor taktılar. Tırnaklar oturmadığı ve çıkan tırnakları doğru düzgün koymadıkları için böyle açıklık oldu.
Ayrıca Fitili içinden çıkmadığı için orjinal fitili uydurmaya çalıştılar.Onuda uzun gelince kestiler, dyno yapıştırıcı ile yapıştırdılar.Kısaca baştan savma bir iş yaptılar.Orjinale dönüş yoluda kalmadı ,Ne fitil geri takılabilir nede tırnaklar.(Servise gittiğimde tırnaklara tanesi 50 Tl, fitil tek satılmıyor plastik parça ile satılıyor denildi ve işçilik hariç 5.600 küsür fiyat çıktı . )
Basağı 3 tane L demir tutuyor,basınca esniyor, ve fotoğraftaki gibi tırnaklar kendini salıyor eksik ve kırık oldukları için .Şimdi bu tırnakların yerine çift taraflı bant tutmaz gibi araca zarar vermeden ne yaptırabilirim..
2023 Araç alım-satım kuralı hakkında
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 32
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 812 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Diğer Fırsatlar