Merhaba 2023 Model Hyundai Tucson Aracıma Puando marka yan basamak koruma taktırdım.Fakat aşırı kötü malzeme ve işçiliğe denk geldim.Araçtan soğuttular.Diğer universal ayaklar gibi değil ,fotoğraftaki gibi parçası ile bütün olduğu için ,aracın marşpiyel üstündeki orjinal plastik aksam çıkartıldı.Bilmediğim için bende normal sandım.Yaptırdığım yerde ilk defa bu model araçta işlem yaptıklarından, söktükleri için tüm tırnakları çıkartırkan, özensiz iş yapınlınca hep kırılmış.Ürünü 3 saate zar-zor taktılar. Tırnaklar oturmadığı ve çıkan tırnakları doğru düzgün koymadıkları için böyle açıklık oldu. Ayrıca Fitili içinden çıkmadığı için orjinal fitili uydurmaya çalıştılar.Onuda uzun gelince kestiler, dyno yapıştırıcı ile yapıştırdılar.Kısaca baştan savma bir iş yaptılar.Orjinale dönüş yoluda kalmadı ,Ne fitil geri takılabilir nede tırnaklar.(Servise gittiğimde tırnaklara tanesi 50 Tl, fitil tek satılmıyor plastik parça ile satılıyor denildi ve işçilik hariç 5.600 küsür fiyat çıktı . ) Basağı 3 tane L demir tutuyor,basınca esniyor, ve fotoğraftaki gibi tırnaklar kendini salıyor eksik ve kırık oldukları için .Şimdi bu tırnakların yerine çift taraflı bant tutmaz gibi araca zarar vermeden ne yaptırabilirim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrfukii -- 5 Ağustos 2023; 20:15:26 > |
Hyundai Tucson akseksuar sorunu
-
-
Hocam ne yaptınız siz ?? Ayıptır söylemesi aracın içine etmişsiniz . Dandik aksesuar alırsanız böyle olur aracın değeri falan düşer. Lütfen tüm aksesuarları çıkartın yetkili serviste aracın kırılan yerlerini düzelttirin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle olacağını bilsem asla taktırmazdım zaten
-
İnternetten alsam daha iyidi , akseksuarcıdan aldım.Sözde Puando marka en kalite falan filan dendi.
-
berbat duruyor resmen kullanışsız olmasıda cabası basınca esnemesi vs böyle orjınal aksesuarları servıs dısında taktırmazdım
-
Görsel olarak sarı sitedekiler ile aynı aslında fakat işçilik kalitesi mahvetti ve kaliteside iyi değil .. bu basamak işi baslı baslına sacma
-
Bizde 2020si var hocam.
Servisten alırken basamak taktırmıştık.
Araç 160bin km geldi herhangi bir problem yaşamadık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benimkinde sorun işçilik tırnaklarını adam gibi takamadılar
-
Basamakların alttan şaseye montajlanması gerekmiyor mu, tırnak falan her türlü esner zaten.
-
Alttan 3 ayakla şasi de montajlı fakat burdaki sorun parçanın kendisi sadece ayak değil plastik kısmıda cıkarmak gerekior takmak icin en buyuk hata bu uretim olan yan basamagı takmaktı yoksa diger universel altta 2 demirli ayaklardan taktırsam hem sok tak kolay hemde aractan bir parca cıkartılmayacaktı ders oldu bana diyelim işcilik berbat olunca mahvoldu 5.600 tl orjinal plastigini takiyorlar servise sordum ..
-
Ben olsam dava acardim takan firmaya..takarken suralari buralari kirdilar diye..yazik günah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun bu işmezler insanı hasta eder
-
Sizin ki de tam olmamış bariz yamukluk var
Açıdan öyle gözüküyordur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X