Dostlar bu 4 model arasında kaldım.Sizce hangisini almalıyım,farklı önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
18-20k Laptop önerisi
Herkese selamlar.Üniversiteye hazırlandığım için 1 sene kullanıp satabileceğim laptop arıyorum.Bütçe 18-19k sadece video izlenecek oyun vs. oynanmayacak.Acer nitro 5,Asus Tuf f15,Monster abra a5 v17.2 serisi alabileceğim laptop arasında.Genellikle monsterin 20 ay garantisi var ben 1 yıl sonra sattığımdada 8-10 ay garantisi olmuş olacak.Yani şuanki amacım 15-20 ay garantili laptop bulup 1 sene sonra satmak.Macbook air m1 alsam daha mı rahat satarım veya bu bütçede önerebileceğiniz 2.el laptoplar nelerdir?
Dizel w211 önerisi
Herkese hayırlı günler ,uzun yıllar binmiş olduğum nadide çiçeğim w124 300 Turbo 4 Matic aracımı satıp w211 almayı planlıyorum.Exper durumunun benim için pek bir önemi yok.270cdi ler 5 silindir olduğu için motor olarak biraz sıkıntılı diye duydum src sorunuda varmış.270 cdi önerir misiniz ,daha önceki kullanıcıların ortak problemi nedir öğrenmek isterim.320cdi lerde listem arasında fakat bütçeyi biraz aşıyor
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 842 (Bu ay: 46)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası