Apple Watch Ön Cam Değişimi Yapılır mı?
Dostlar herkese selam, şimdi apple watch SE 2. Nesil bir saatim var. Dün apartmandan inerken kolum duvara çarptı ve saatim çatladı. Ekran değişimi için 2 gündür araştırmalar yapıyorum. Ekran değişimi fiyatı aldım bir kaç firmadan korkunç rakamlar var 6000-8000 tl arası fiyat verdiler. Neyse en son tamirburada https://tamirburada.com/apple-watch-tamiri// diye bir firma ile görüştüm, teknisyen ekranda leke var mı, çizgi vs var mı diye sordu baktık yok dedim. O halde ekran değişimi yapmanıza gerek yok ekranın %60 daha uygununa ön cam değişimi yapalım dediler. Baktığın zaman harika teklif aslında fakat şunu sordum, bu parça orjinal mi dedim ? şu cevabı aldım, hanım efendi apple ön cam değişimi hizmeti vermediği için bu parçaların piyasada orjinali mevcut değil fakat piyasanın en sağlıklı ürünlerini kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşanmıyor. Yaşanması halinde 1 yıl da garantili olduğu söylendi. Firmada güven verdi açıkçası. Şimdi siz olsanız Ekranı komple orjinal olarak mı değiştirirdiniz? Yoksa Sadece ön camı mı değiştirirdiniz.? Şimdiden teşekkürler :)
İlgi Alanları: aşk, para, gezmek
ezgice |
bir gezgin |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 316 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar