Dostlar herkese selam, şimdi apple watch SE 2. Nesil bir saatim var. Dün apartmandan inerken kolum duvara çarptı ve saatim çatladı. Ekran değişimi için 2 gündür araştırmalar yapıyorum. Ekran değişimi fiyatı aldım bir kaç firmadan korkunç rakamlar var 6000-8000 tl arası fiyat verdiler. Neyse en son tamirburada https://tamirburada.com/apple-watch-tamiri// diye bir firma ile görüştüm, teknisyen ekranda leke var mı, çizgi vs var mı diye sordu baktık yok dedim. O halde ekran değişimi yapmanıza gerek yok ekranın %60 daha uygununa ön cam değişimi yapalım dediler. Baktığın zaman harika teklif aslında fakat şunu sordum, bu parça orjinal mi dedim ? şu cevabı aldım, hanım efendi apple ön cam değişimi hizmeti vermediği için bu parçaların piyasada orjinali mevcut değil fakat piyasanın en sağlıklı ürünlerini kullanıyoruz herhangi bir sorun yaşanmıyor. Yaşanması halinde 1 yıl da garantili olduğu söylendi. Firmada güven verdi açıkçası. Şimdi siz olsanız Ekranı komple orjinal olarak mı değiştirirdiniz? Yoksa Sadece ön camı mı değiştirirdiniz.? Şimdiden teşekkürler :) |
Apple Watch Ön Cam Değişimi Yapılır mı?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Apple den değiştireceksin Apple yedek parça değişimi yapıyor.
Piyasada hiç bir Apple ürününün orjinal parçası yok.
Özel servise tamir ettirir içini açtırırsan olası bir arıza da Apple'ye 100 bin tl dahi versen hizmet vermez.
ilgili firma da çok kötü bir firma çok sıkıntı yaşayan olmuştu
-
Firmanın şikayet varda hiç şikayeti yok, google yorumlarıda harikaydı, dün götürdüm ve çok ilgilendiler. Girişte kayıt açtılar evrağımı verdiler, biraz kadıköy havası alıp geldim ve hazır olmuştu. Tüm detayları bildirdiler. Bekleme salonları harika self servis soğuk sıcak meşrubat ikrtamları var. Garanti belgemi verdiler. Ben gayet memnun kaldım Cihazım eskisi gibi oldu açıkçası :) Firma 1 yıl olmamış açılalı büyük ihtimalle karıştırıyorsunuz.
-
Sizin cihaz artık komple Apple garantisinin dışına çıktı geçmiş olsun. Hem sahte parça hem garanti dışı oldu.
Bu firmaların hepsi aynı hepsi sahte parça kullanır orjinal parça kullanma imkanları yok. Tamir edelim derken cihazları pert bile edebiliyorlar.
Biraz fazla para verip orjinal parça + garantiden feragat etmek doğru değil. Özel servislerde çin malı cihazdan farkı kalmıyor
-
HANIM EFENDI FİRMA DOLANDIRICI ÇIKTI. ORJİNAL PARÇA KULLANDIKLARINI BEYAN EDİP İNSANLARI DOLANDIRIYORLAR. APPLE ÜRÜNLERİNİN YETKİLİ SERVİS HARİCİNDE ORJİNAL PARÇA TEDARİK EDİLMESİ İMKANSIZ. BU YORUMU DA BURAYA BIRAKIYORUM. GOOGLE DEN GELENLER FİRMANIN YALAN BEYANDA BULUNDUĞUNU GÖRMÜŞ OLSUN .
KESİN BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM ORJİNAL PARÇA KULLANDIKLARINI SÖYLEYEREK DOLANDIRIYORLAR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TulparHAN -- 26 Ağustos 2023; 11:2:31 > -
Tamamda zaten telefonumu kendim kırdığım için apple garanti dışı bıraktı cihazımı. Sonrasında apple benden cihazın bedelinin %80 ini istedi yeni cihaz verelim dedi. Bu firmada Ekranı başka cihazlardan çıkma orjinal takacağını bununda orjinal olduğunu belirtti. Ön cam yaptılar bu parçanında orjinal olmadığını belirttiler bana.
-
En iyi çözüm yolunu seçmişsiniz. Camla ekranı ayırıp yeni cam taktılar muhtemelen, ekranınız hala orjinal yani. Kırılan cam ekranın üstünde bir koruma rolü görüyor, yıllardır telefonlarda da yapıyorlar aynı işlemi. Güle güle kullanın.
-
Evet cam revizesi yaptılar, ekranınız orjinal kalacak sadece dış camı değiştirdik dediler. Hemde ekran değişimi 6000 tl idi, dış cam değişimini 1500 tl ye yaptılar. Açıkçası kullanımda hiç fark yok. Bencede bu en iyisi oldu. Teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X