XLR kablosu nerede yaptırabilirim
Merhaba. Dişi ucu 90 derece açılı bir xlr kablosuna ihtiyacım var stok halde satan yer bulamadım. Bu tarz bir kabloyu kim yapar acaba yönlendirebilirseniz çok sevinirim.
Örnek olarak: https://www.amazon.com/Mogami-Microphone-XLR-Female-XLR-Male-Connectors/dp/B075RXK3GJ
Merhabalar. Podcast kayıtları yapmak ve canlı yayında kullanmak için kullanacağım. Daha önce SLL+ kullanmıştım sm7b mikrofonu sorunsuz yürütüyordu. Bütçem 10.000tl artırabilirim ama kullanım amacım için çok gereksiz bir harcama da yapmak istemiyorum fakat gerçekten biraz daha zorla şu modeli kesinlikle al diyebileceğiniz bir ses kartı varsa alırım sorun değil. Almışken iyi bir ürün almak istiyorum çünkü ülkemizde sürekli fiyatlar artıyor ve o telaşı yaşamak istemiyorum umarım kendimi anlatabilmişimdir. Bu doğrultuda yardımlarınızı bekliyorum.
GYM için kulaklık önerisi
arkadaşlar fitness a başlayacağım. biraz uyuşukluğum var ve motivasyonumu yükseltmek için güzel bir kulaklık alıp eğlenerek yapmak istiyorum. kulakiçi silikonlu kullanabiliyorum diğerleri bir süre sonra ağrı yapıyor. kulağa asılan modeller de çok hoş aslında onlardan mı tercih etsem bilmiyorum sonuçta spor yaparken terleyip sürekli düşmesi hiç hoş olmaz. bütçem max 2.000 tl bu doğrultu da
merhaba 30 yaşında 130 kg 185 boydayım. fitnessa başlıyorum ve pandemiden beri inanılmaz kilo aldım tembelleştim. 20 li yaşlarımda 5 seneye yakın fitness yaptım aslında konuya çok da uzak sayılmam. sormak istediğim tek şey yeni başladığım için vücudum da oluşacak kas ağrılarını hafifletip birazda enerji alabilmem için BCAA kullanımım uygun olur mu ? yorgunluğun hevesimi kırmasını istemiyorum çünkü gerçekten artık kilo verme zamanım geldi kendimi inanılmaz rahatsız hissediyorum. varsa farklı önerileriniz onları da belirtebilirseniz çok sevinirim. iyi sporlar.
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 675 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kulaklık Genel