hangisinin iş olanakları daha geniş, hangisini bu devirde okumak daha mantıklı belirtirseniz sevinirim. fikirlerinizi merak ediyorum. şahsen ders içeriklerine ve mezun konuşamalarına baktığımda iktisat okumak bana daha cazip geliyor fakat iktisat siralamasi isletmeden yuksek old icin oturup dusunmek istedim, karar veremdim. siz ne dusunuyorsunuz?
sil
siil
bayadır kafamı kemiriyor şu düşünce. istanbul devlette ybs gelmediği için özele gitmek istemiyorum belli başlı sebeplerden ötürü bu yüzden ya şehir dışı ybs yazmayı düşünüyorum veyahut işletme, iktisat vs bölümleri yazmayi. hedefim ybs'den mezun olup bilişim alanina yonelmek fakat isletmede boyle bir imkanim var mi bilmiyorum henüz detayli arastirma yapmadim. isletmeden mezun olup okurken yazilim alaninda kendimi gelistirmem ybs okumanin yaninda nasil kalir? yorumlariniz bekliyorum iyi forumlar
geometri
yeni nesilleri yapiyorum mantigi ayni zaten de sblerin son testlerindeki fantezi klasik sorularda ek cizim vs yapmak aklima gelmiyor tikaniyorum bu bir problem mi sizce ustunde cok durmali miyim?
çözen var mı dostlar? matematiğini gram beğenmedim hiç ösym tarzı değil bence. fen sosyal ve türkçesi güzeldi iki üç boş soruya rağmen. matematik hk yorum yaparsanız sevinirim çözülmeli mi vs.
345 çözerken yanında götüreceğim eşdeğer zorlukta bir sb önerir misiniz dostlar ? bs inceledim begenmedim, elimde miray ayt var cozulur mu gelistirir mi ne dersiniz? ona gore cozeyim ( biyikli ile beraber gotururum diye almistim )
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.666 (Bu ay: 201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar