![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Eski Sevgilimi Unutamıyorum
Dostlar benim çok güzel bir ilişkim vardı. Çok seviyordum aynı şekilde onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Ancak bu ilişkinin 2. ayında exim ortaya çıktı. Ve o zamanlar aevgilim olan kıza fake WhatsApp konuşmaları attı. Benle konuşmuş gibi. Tabi ondan sonra kız bana engeli bastı falan 1 ay konuşamadık. Ardından 1 ayın sonunda tekrardan konuşmaya başlamıştık ve bana inanmaya başlamıştı. Bu 1 ayın ardından tekrar konuşmaya başladığımız süreçte yaklaşık 2 3 gün sonra exim tekrardan ortaya çıktı. Ve bu sefer başka bir erkekle fotoğraf çekilip -fotoğrafta çocuğun yüzünün küçük bir kısmı gözüküyor- sevgilime attı. Tabi önceki olayın üstünden daha vakit geçmeden bu fotoğrafın gelmesi hepten doldurdu onu. Tekrardan engeli yedim ve 1.5 aydır konuşmayı bırak, 1 ayda sevgili yaptı. Ben hâlâ daha sürekli ig hesabına vs. bakıyorum, onu düşünüyorum ve rüyalarımda vs. görüyorum. Bana inanmayan ve 1 ayda yerime başkasını bulan birinden çoktan soğumam gerekirdi diye düşünüyorum ama maalesef durum öyle değil. Sevgilisi olan bir kıza karşı bir şeylerde hissetmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendime. Her ne kadar kendi kendime unuttuğumu vs. söylesem de olmuyor. Başka biriyle konuşmaya gram hevesim yok. Ulaşamamanın verdiği takıntı mı bu? Bundan nasıl kurtulabilirim?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.056 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)