Dostlar benim çok güzel bir ilişkim vardı. Çok seviyordum aynı şekilde onun da beni sevdiğini düşünüyordum. Ancak bu ilişkinin 2. ayında exim ortaya çıktı. Ve o zamanlar aevgilim olan kıza fake WhatsApp konuşmaları attı. Benle konuşmuş gibi. Tabi ondan sonra kız bana engeli bastı falan 1 ay konuşamadık. Ardından 1 ayın sonunda tekrardan konuşmaya başlamıştık ve bana inanmaya başlamıştı. Bu 1 ayın ardından tekrar konuşmaya başladığımız süreçte yaklaşık 2 3 gün sonra exim tekrardan ortaya çıktı. Ve bu sefer başka bir erkekle fotoğraf çekilip -fotoğrafta çocuğun yüzünün küçük bir kısmı gözüküyor- sevgilime attı. Tabi önceki olayın üstünden daha vakit geçmeden bu fotoğrafın gelmesi hepten doldurdu onu. Tekrardan engeli yedim ve 1.5 aydır konuşmayı bırak, 1 ayda sevgili yaptı. Ben hâlâ daha sürekli ig hesabına vs. bakıyorum, onu düşünüyorum ve rüyalarımda vs. görüyorum. Bana inanmayan ve 1 ayda yerime başkasını bulan birinden çoktan soğumam gerekirdi diye düşünüyorum ama maalesef durum öyle değil. Sevgilisi olan bir kıza karşı bir şeylerde hissetmek istemiyorum ama engel olamıyorum kendime. Her ne kadar kendi kendime unuttuğumu vs. söylesem de olmuyor. Başka biriyle konuşmaya gram hevesim yok. Ulaşamamanın verdiği takıntı mı bu? Bundan nasıl kurtulabilirim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eski Sevgilimi Unutamıyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aynısı olmasa da benzerini ben yaşadım. Aylarca barışmasak da sonunda barıştık ve mutluyuz. Fakat aylarca barışmadığım zaman hep aklımdaydı. Hiç unutamıyordum ama sebebini bilmiyorum. Şu an da ayrılsa unutamam ben. O sebeple ben ulaşamamanın verdiği bir şey olduğunu düşünmüyorum. Demek ki seviyormuşsun diyelim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceki ilişkilerim bittiğinde ertesi gününde kahkaha atabilen biriydim. Bu çok farklıydı. Belki de onu değil anıları özlüyorumdur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla 3 yıllık ilişkim bittikten sonra onu içimden atmam herhalde seneler sürdü. ilk 2 hafta ölüm gibiydi. sonra yavaş yavaş azaldı şu an hiç umurumda değil hiçbir şey hissetmediğini anlıyorsun zaten. ayrıca illa unutmaya gerek yok iyisiyle kötüsüyle hatırlamak daha sağlıklı bence.
unutmaya çalıştıkça daha çok üzüleceksin. ondan önce de vardın ondan sonra da varsın ve inan bir gün fark edeceksin ki aylarca hiç onu düşünmemişsin bile.. şu an yaşadığın stres ve üzüntüye hiç değmez
-
Umarım öyle olur. Çünkü şuan sınav senemdeyim bir yandan sınavlarla derslerle uğraşıyorum bir yandan aklımda sürekli o var. Odaklanamıyorum hiçbir şeye 1.5 aydır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam size güvenmeyen ve size güven vermeyen insanlardan uzak durun. Şimdiden geçmiş olsun herkesi karakteri kadar sevin.
-
Sen de git yeni bulduğu sevgilisine onunla konuşuyormuşsunuz gibi gösteren sahte wp konuşmaları at
aynı şey ona yapılırsa anlar belki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok uğraşıyorum unutmak için nefret etmek için beceremiyorum ne yazık ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- olumlu geçen iş görüşmesinden sonra aranmamak
- cat bot nasıl temizlenir
- telefon ekran kalkması nasıl düzeltilir
- sigara içince göğsüm ağrıyor ne yapmalıyım
- rakının son kullanma tarihi nerede yazar
- exxen de neler var
- google çizim yap
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X