Şimdi Ara

Eski Sevgilimin Veremediği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huzuru bana aldığım RTX 3060 12 GB veriyor.

Ne ironik. 2.5 sene çıktığım kız beni bu kadar huzurlu ve mutlu edemedi, zamanında ben de kalıp beraber neredeyse yapmadığımız şey kalmadı. Okuduğu şehirden trenle gelip gecenin köründe ben de kalırdı fakat bu kadar mutlu edemedi beni.

• Biraz abarttın gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ne oynuyorsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

Ciddiyim hocam.

Topladığım makine beni daha huzurlu, daha az stresli ve daha mutlu yapıyor.

Eski sevgilim bunların 10'da 1'ini yapamıyordu. Yapamıyordu çünkü neyi yanlış yaptığını söylediğim halde yanlışlara devam ediyordu sabırlarım tükenince artık vazgeçtim kime gidiyorsa gitsin.

Ayrılır ayrılmaz 2 hafta geçmeden sırf araba için başkasına gidip günlük takılıp kafasına eseni yapan bir insandan ne hayır gelir ki?

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

seninki, bana da 2 sene önce şunları demişti "8 sene tane sevgilim oldu hepsiyle de yattım kudur".

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Test için BF4, PUBG, CS2 falan açtım arada generals zero hour oynuyorum.

CPU kanadı biraz zayıf olduğu için tam randıman alamıyorum o biraz üzüyor ama şimdilik fazlası ile yeter.

Bu ekran kartını almamda ki sebeplerden birisi render, çeşitli matematiksel ifadeler vs gibi şeyler için uzun vadede. Arada oyun oynamak içinde aldım diyebilirim.

• O konuda kolpa sıkıyor. Açık konuşmam gerekirse ben başkasıyla buluştuğuna inanmıyorum benden sonra fakat bu yine bir şeyi değiştirmiyor bu niyetle yola çıkmış sonuçta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

kanka o kız yapar, rahat ol.

borsa kaplanının dediği gibi

neyse anladın sen

• Bazı şeyleri abartarak anlatıyor. Kışkırtma amaçlı. Havlayan sokak köpeği gibi.

Fakat kendine değer vermeyen bir insan yapacak bir şey yok.

• Ne oynuyorsun ? Oynayacak oyun bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MissMelody kullanıcısına yanıt

Yukarıda yazdım ancak tekrar yazayım.

Battlefield 4, arada stres atmak için c&c generals zero hour, CS2, PUBG arada. Apex legends kurmayı düşünüyorum ama çok fazla hileci olduğu için bilemeyeceğim.

Belki metro serisini bitiririm bir ara, steamde çok fazla oyun var ve çoğunu oynamadım bile, zam gelmeden stok yapmıştım. Eski Sevgilimin Veremediği 

knight online

• Bilgisayarı alır almaz metin 2 indirdim hiçbir oyun sarmıyor şu oyun kadar ya jshshs dediğin oyunlar ilgimi çekmedi biliyorum çoğunu

Eski Sevgilimin Veremediği

• BF4 nasıl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hiç oynamadım metin 2 iyidir jhsh

Şimdi Battlefield 4'de bunu yapmak çoğu şeyden daha zevkli yalan yok.

Eski Sevgilimin VeremediğiImalloutoflove4401youtube
    Not everyone like the Jihad Jeep, some of the more colorful comments directed towards me are included in this video.
    https://www.youtube.com/watch?v=A7MKhoHLpVw&ab_channel=Imalloutoflove4401
  • gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Hala sunucular aktif hatta full çekiyor akşamları veya hafta sonları. BF 2042 ve BF V'i sevmeyen kitle BF4'e geldi.

Yabancıları arada trollüyorum, gidiyorum sniper vs jet yapıyorum güzel stres atıyorum.

Ben en son ortaokulda oynuyordum dolunay düşünce sevinirdik. Sene 2009 civarıydı net cafelerde oynar dururduk arkadaslarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 25 Kasım 2024; 17:30:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiçbir oyun metin2 kadar sarmadı beni bu konuda katiliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.