ODTU eee okuyorum, nasil ilerleyecegim bilemiyorum
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba, Ben Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde EEM öğrencisiyim, bu dönem 2 den 3e geçtim. Hazırlık 1 ve 2. sınıf olmak üzere okulda 3. yılımı devirdim. ancak 2020 girişli olduğumdan ötürü hazırlık senemin tamamı online geçti, okuldan neredeyse hiç çevre edinemedim. Bölümdense neredeyse değil hiçkimse ile bir hukuk oluşturamadım. 1.sınıfın 1. dönemi de onlinedı ve genelde lise konuları olduğundan rahatlıkla 3.93 gpa ile atlattım. ancak 1 in 2sinde üniversitede yüzyüze ilk dönemim olduğundan ve ilk dönemi bu kadar kolay atlatmış olmanın verdiği boş özgüven ile derslere fazla odaklanamadım ve 2.sınıftaki bölüm derslerini bağlayan 2 ana dersten kaldım. Bu sebeple 2.sınıfın 1. döneminde bölümden hiçkimseyle ortak dersim olmadığından yine birileriyle tanışma fırsatı yakalayamadım ve bir dönem daha öyle geçti. 2nin 2sinde ise Hatay depremi dolayısıyla dersler online oldu yine istediğim gibi bir fırsat çıkmadı önüme. Bölümden bir çevresi olmayınca insanın bölüme de uzak kalıyor. Bu yüzden şu zamana kadar hala bölümle alakalı hangi özelleşme alanlarından hoşlandığımı, mezun olunca ne yapmak istediğimi ne öğrenmem gerektiğini adam akıllı bilmiyorum. ortalamam şu an fena değil 3.5 üstünde ancak alttan derslerim var. Bölüme 243. olarak girdim, istediğim her yere girebiliyordum ancak içimden geldiği için burayı yazmıştım şimdiyse kararımdan şüphe duyuyorum. Önümde hala yatay geçişle herhangi bir yere gidebilme imkanım var başka üniversite olsun başka bölüm olsun. Bana tavsiyeleriniz ne olur, kendimi , yeteneklerimi daha iyi tanıyabilmek, bu çukurun içinden çıkabilmek için ne yapabilirim ?
Teşekkürler
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 376 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Üniversite Eğitimi ve Yüksek Lisans, Doktora