Bilgisayar mavi ekran veriyor
Arkadaşlar gtx 750 ti ekran kartı, intel q9300 işlemci, ecs G41t-m7 anakart, 4gb ddr3 ram ve Samsung 500gb hdd var. Başta mavi ekranlar 5 dakika da bir Kernel Security Check Failure, system service exception gibi hatalarla veriyordu. Şimdi format atıp sıfırdan Windows 10 iso kurdum ama bu sefer Nvidia sürücüsü yüklerken mavi ekran hatasında nvlddmkm.sys yazıyor. Nvclean ile de aynı mavi ekran verdi, sıfır formattan sonra internet kapalı ilk yüklerken de aynı mavi ekranı verdi. Minidump dosyalarını da attım.
https://drive.google.com/file/d/1O6_0bARrLlFGjtCJ63aYvt7_CmVm-sWK/view?usp=drivesdk
Kaplumbağa cinsiyet ve yaş öğrenmek
Bu hayvanın cinsiyeti ve yaşını bilebilecek var mı? Neye göre belli olur?
Hoparlör kablosunu bağlama
|
Kredi kartı limitini nasıl nakite çevirebilirim?
|
Civcivlerde ağız açma
|
|
|
Civciv sürekli uyuyor
Arkadaşlar bizim civcivlerden teki hep uyuyor ilk getirdiğim gün ayakta duramıyordu şuan yürüyor ama sanki hemen yoruluyor gibi direkt yatıp bu şekilde uyuyor, uyurken hızlı nefes alıp veriyor falan. Bunun bir rahatsızlığı mı var yoksa küçük olduğu için mi böyle? Yemleri var, suları günlük değiştiriyorum, ısı sorunu yok.
Arkadaşlar hâli hazırda üniversite okuyorum önlisans 2 yıllık ve 1. sınıfım. Yatay geçiş başvuruları açılınca geçiş yapacağım başka üniversiteye ama 1. sınıf mı yoksa 2. sınıf mı başlatacaklarını bilmiyorum. KPSS sınavına da gireceğim ama tek bir sınavdan atanabiliyoruz sanırım. Eğer 1. sınıftan başlatırlarsa 2 sene sonra KPSS den yüksek alırsam aldığım puan duman olacak, tekrar girmem gerekecek. Ortaöğretim KPSS ya da Önlisans KPSS, hangisine girmeliyim?
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.834 (Bu ay: 370)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bankalar, Kredi Kartları, Krediler