< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Mevduat hesabı kredi kartı verme ihtimalini artırır mı?
-
-
Kredi notunuz çok düşük normal kredi kartı almanız zor. Teminat blokeli kredi kartı almanız lazım mevduat yatıracaksınız örnek veriyorum 5000tl'nize banka bloke koyacak karşılığında size 5000 tl'lik kredi kartı verecek.
1 Yapı kredi
2 Kuveyttürk
bu iki bankaya teminatlı kredi kartı için başvuru yapabilirsiniz. Ödemelerinizi düzgün yapmanız halinde kredi notunuz yükselecektir. Kredi notunuz normal seviyeye gelince banka blokeyi kaldıracak ve limitinizi arttıracaktır.
-
Blokeli kart biliyorum da almam. Hızlı yoldan açılır mı diye sormuştum olmazsa mecbur eldeki kartlarla ay ay yukseltecez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu puan çok yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Simdi sorgulattım tekrar 517 ye düşmüş puan. Kredi kartı kullandım birde gecikmede 32TL borç görünüyor, bankayı arıyorum öyle gecikmede bir borç diyor nasıl iş anlamadım. Yasal takipte 917 olan skor yasal takipi kapatınca iyice düştü. Umrumda değil artık düşürürken 100-200 düşürüyorlar yükseltirken 50-50
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba . 1400 puan altında kredi kartı almak çok zor . Bankalar otomatik red veriyor .
-
Borç gözükme olayı benim de bir bankayla yaşadığım sorundu. Sorun devam ediyorsa ve borcunuz yoksa bankaya durumu anlatan mail atın ve düzeltme yapmazlarsa CİMER ile BDDK'ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir hafta içinde düzeltirler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X