Şimdi Ara

Mevduat hesabı kredi kartı verme ihtimalini artırır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mayıs'ta yasal takip açıldı adıma Haziran'da icra davası açılmadan borcu ödedim. Skorum 917 di başka bankadan ödemesini unuttuğum 32TL nin 1 günlük gecikmesi için puanım 800 lere düşmüş. Şansım iyice azaldı biliyorum ama belki şansımı artırabilirim diye enpara günlük faizli mevduat(birikim hesabı) hesabına 7bin lira koydum az önce şöyle ufaktan 5bin lira limitli bir kart verebilir mi sizce enpara ? Verirse ufak ufak yukseltirim onun limitini zaten. Deneyeyim mi, çok denediğim için uyarı veriyordu sonra deneyin diye mevduat hesabının etkisi olursa direkt olur mu yoksa denemek için bir kaç gün beklemeli miyim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kredi notunuz çok düşük normal kredi kartı almanız zor. Teminat blokeli kredi kartı almanız lazım mevduat yatıracaksınız örnek veriyorum 5000tl'nize banka bloke koyacak karşılığında size 5000 tl'lik kredi kartı verecek.

1 Yapı kredi

2 Kuveyttürk

bu iki bankaya teminatlı kredi kartı için başvuru yapabilirsiniz. Ödemelerinizi düzgün yapmanız halinde kredi notunuz yükselecektir. Kredi notunuz normal seviyeye gelince banka blokeyi kaldıracak ve limitinizi arttıracaktır.

• Rivyalı_Geralt1 kullanıcısına yanıt
    Blokeli kart biliyorum da almam. Hızlı yoldan açılır mı diye sormuştum olmazsa mecbur eldeki kartlarla ay ay yukseltecez

• Bu puan çok yeterli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aymegire A kullanıcısına yanıt
    Simdi sorgulattım tekrar 517 ye düşmüş puan. Kredi kartı kullandım birde gecikmede 32TL borç görünüyor, bankayı arıyorum öyle gecikmede bir borç diyor nasıl iş anlamadım. Yasal takipte 917 olan skor yasal takipi kapatınca iyice düştü. Umrumda değil artık düşürürken 100-200 düşürüyorlar yükseltirken 50-50

• Altay1111 A kullanıcısına yanıt

Merhaba . 1400 puan altında kredi kartı almak çok zor . Bankalar otomatik red veriyor .

• Altay1111 A kullanıcısına yanıt

Borç gözükme olayı benim de bir bankayla yaşadığım sorundu. Sorun devam ediyorsa ve borcunuz yoksa bankaya durumu anlatan mail atın ve düzeltme yapmazlarsa CİMER ile BDDK'ya şikayet edeceğinizi söyleyin. Bir hafta içinde düzeltirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.