![er](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Selamlar,
Sosyal medya uzmanıyım aynı zamanda python, c++ php gibi yazılımlara daha fazla ilgi duymaya başladım bu yüzden işlerimi en kısa sürede tamamlayabileceğim iyi bir fiyat performans sistemine ihtiyacım var.
İnternetten kazancını sağlayan birey olarak sistem için 40k’ya kadar bir bütçe çıkardım. Ek olarak sistem güncel oyunları da kaldırabilirse iyi olacak.
Pc üzerinde donanım tarafına hakim değilim. 10 sene önce ki bilgiler mevcut kendimi donanım konusunda güncel tutamadım malum her gün yeni gelişmeler oluyor ve ilgimi çekmiyor.
Biraz pintiyimdir yine de sistem kalitesi ve performansından ödün vermek istemiyorum lakin kasanın tasarruf açısından elektrik faturasını şişirmemesi önemle arz olunur. Muhtemelen günün büyük bir kısmı sistem açık olacak 😄
Monitöründen fanına varana kadar bilgi, birikiminize ihtiyacım var, şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Emlak vergisi hukuku
Selamlar,
2015 yılında daire aldık. İskanı 2018 yılında çıktı. Bugün kat mülkiyetine geçiş yapıldı ve bizden geriye dönük 5 senelik bina vergisi alındı, araştırmalarıma göre bu gayet normal gibi görünüyor fakat bu 5 sene içerisinde ben arsa vergiside ödedim.
Ödediğim arsa vergilerini bana belediyenin iade etmesi gerekmez mi?
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 250 (Bu ay: 6)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Hukuk Genel
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)