Şimdi Ara

Hem yazılım hem oyun için sistem tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sosyal medya uzmanıyım aynı zamanda python, c++ php gibi yazılımlara daha fazla ilgi duymaya başladım bu yüzden işlerimi en kısa sürede tamamlayabileceğim iyi bir fiyat performans sistemine ihtiyacım var.

İnternetten kazancını sağlayan birey olarak sistem için 40k’ya kadar bir bütçe çıkardım. Ek olarak sistem güncel oyunları da kaldırabilirse iyi olacak.

Pc üzerinde donanım tarafına hakim değilim. 10 sene önce ki bilgiler mevcut kendimi donanım konusunda güncel tutamadım malum her gün yeni gelişmeler oluyor ve ilgimi çekmiyor.

Biraz pintiyimdir yine de sistem kalitesi ve performansından ödün vermek istemiyorum lakin kasanın tasarruf açısından elektrik faturasını şişirmemesi önemle arz olunur. Muhtemelen günün büyük bir kısmı sistem açık olacak 😄

Monitöründen fanına varana kadar bilgi, birikiminize ihtiyacım var, şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçenizi biraz daha arttırıp vatandaki sistemlere bakabilirsiniz. Fiyatı hala geçerli. Orada yazdığım yükseltme seçenekleri alabilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158965463
    Çevresel ekipmanlar için bütçeyi kısınca mecbur 4060 / 4060Ti kartlara inmek lazım. O kartlar da güncel oyunlarda ultrada oynayayım / raytrace açayım kartlar değil.
    İş için kullanılacaksanız AMD ekran kartlarına bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.