2024 PMYO kaç puanla kapatır?
2023 PMYO 269 puanla kapatmış.Ben bu sene 268.91 puan aldım başvurumu yaptım. Sizce bu sene düşer mi artar mı taban puan ekstra olarak iç güvenlik fakültesi açıldı komiser yardımcısı alıyorlarmış 500 kontenjan. Bu muhabbet düşürür mü taban puanı acaba fikir alabilir miyim?
Laptop ekranı donma kilitlenme kapanma sorunu
Selam arkadaşlar laptopum internette gezerken hatta masaüstüne bile sürekli ekran restart atiyor, kilitleniyor sonra da ekran gidiyor
devamlı güç tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Çift ekran kartına sahibim dahili ve harici olarak. Ve şöyle bir şey var DDU ile ekran kartı driverlarını özellikle dahili ekran kartını kaldırdıgımda böyle bir sorunum kalmiyor. Driverları Acer ın kendi sitesinden yükledim olmadı AMD ve Nvidia nın kendi sitesinden yükledim olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim Sistem:
Acer Nitro 5 AN 515-45
dahili AMD Ryzen 5 5600h with Radeon Graphics
harici RTX 3050 ti
8GB ram
Acer Nitro 5 Ekran Sorunu
Merhabalar, Acer Nitro 5 AN 515-45 cihazımı 4 ay önce satın aldım. Aldığım günden itibaren ekranda aniden masaüstünde veya video izlerken vs. yatay çizgiler çıkıyor, birden ekran kapanıp açılıyor hatta kapanıp açılmıyor bazen ama arkadan hala ses gelmeye devam ediyor. Bu durumda güç tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Ürünü 2 defa servise gönderdim sorunumu çözemediler. Buradan bir çözüm bulmak istiyorum artık bilgisayarı kullanamıyorum ne yaptıysam olmuyor. DDU aracılığı ile ekran kartı driverlarını silip güncelledim, olmadı. Format attım Win11'den 10'a geçtim yine olmadı. Bilgisayarımı kullanamıyorum yardım edin.
Sistem özellikleri:
Amd Ryzen 5 5600H with Radeon Graphics
RTX 3050ti harici ekran kartı
8GB Ram
144Hz
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 996 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Acer