Şimdi Ara

Laptop ekranı donma kilitlenme kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar laptopum internette gezerken hatta masaüstüne bile sürekli ekran restart atiyor, kilitleniyor sonra da ekran gidiyor

devamlı güç tuşuna basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Çift ekran kartına sahibim dahili ve harici olarak. Ve şöyle bir şey var DDU ile ekran kartı driverlarını özellikle dahili ekran kartını kaldırdıgımda böyle bir sorunum kalmiyor. Driverları Acer ın kendi sitesinden yükledim olmadı AMD ve Nvidia nın kendi sitesinden yükledim olmadı ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim Sistem:

Acer Nitro 5 AN 515-45

dahili AMD Ryzen 5 5600h with Radeon Graphics

harici RTX 3050 ti

8GB ram

• Selamlar forumdaş.

Yani kurma o zaman dahili driverı şart değil ki? Yaramıyorsa kurmayacaksın bu kadar basit.

Veya da bir de şöyle deneyebilirsin, bu DDU ile iyice kaldırdıktan sonra, driverların exelerine çift tıklayıp kurmak yerine içindekileri çıkarmana imkanın varsa çıkar. Bunu da 7-zip veya WinRAR ile yapabilirsin muhtemelen. Sonra Device Manager/Aygıt Yöneticisinde kartına sağ tıkla, elle sürücü kur de, o klasörü göster. Böylece en minimal sürücü kurulumunu gerçekleştirirsin. Ben bütün sürücülerimi öyle kuruyorum çok daha hafif ve etkili olduğunu düşünüyorum.

Bir de bu modeli söylüyorsun da tam bulamıyoruz. Win+R yap, msinfo32 yaz, System SKU satırı olacak, oraya gel Ctrl+C ile kopyala buraya yapıştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.