Kaf 4'ün yanına ne çözülmeli
Merhaba, kaf4 aldım yeni ve kullanmaya başladım, lti'yi daha önce bitirmedim hiç. elimde orijinal karekök 3d ve apotemi var, hangilerini çözeyim? Orijinal ve karekök kesin gibi de apotemi ve 3d arasında karasızım. Zorlarsam apotemi maratonlar da yetişir, biraz daha kasıp 3d'yi de çözmeli miyim?
Kaf 3 mü eyüp b+orijinal+karekök vs. mi?
1.mezun senemdeyim, 15binden kaldım, derece için ayt matematiği fullemek istiyorum ve bu sene zor geleceğinden korkuyorum. bu sene 33d 3y geldi ayt matematik, kaf3 alınır mı yoksa o konular eyüp b'den de fullenecek hale gelir mi? Bir de ayt matematiği şubat başında halletmek istiyorum, kaf3 çok zaman alır mı? kaf 4 alacağım zaten. kaf3'e günde 1 saat ayırarak 3 ayda bitirebilir miyim?
Esş'den ilerlemek mi daha iyi olur nihat bilgin fasiküllerini alıp özcan aykından dinlemek mi? Bu sene 15binden mezuna kaldım, fiziğim aslında kötü özellikle mekanik ama sınavda tyt-ayt fiziği fulledim (bu sene fizik basitti zaten) hedefim bu sene de fullemek. Bu sene sınavın zor olmasından korkuyorum, ayrıntı vs. çıkar mı, çıkama ihtimaline karşı nasıl çalışmalıyım, diye. Maddi sıkıntı olduğu için esş almakta tereddütlüyüm, esş olmadan da zor bir sınavda fulleyecek hale gelebilir miyim, yoksa riske atmadan paraya kıyıp esş mi almalı? Meb kitabından filan okuyarak da ayrıntı kısımları kapatabilir miyim? TYT-AYT Fizik önerilerinize açığım.
YKS fizik yol haritası için
Merhaba bu sene mezunum,fizik için esş almalı mıyım? Maddi açıdan biraz zora sokabilir, ertan sinan şahin olmadan da halledilir mi?Nihat bilginin fasiküllerden alıp mı ilerlesem youtube üzerinden? Yoksa fasikül vs kullanmaya gerek olmadan yt videosunu izleyip soru bankasına mı geçeyim?
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 21
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.205 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar