Merhaba bu sene mezunum,fizik için esş almalı mıyım? Maddi açıdan biraz zora sokabilir, ertan sinan şahin olmadan da halledilir mi?Nihat bilginin fasiküllerden alıp mı ilerlesem youtube üzerinden? Yoksa fasikül vs kullanmaya gerek olmadan yt videosunu izleyip soru bankasına mı geçeyim? |
YKS fizik yol haritası için
-
-
hocam ben şahsen derslerin yt üzerinden halledilebileceğini düşünüyorum. fizik kanalı olarak özcan aykın öneririm.
-
Sude, esş almana gerek yok. Bireysel olarak youtubedan hallet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bütçe varsa ESŞ alabilirsin, ben ilk sene 1 doğru 3 yanlış fizik yaptım. Geçen sene ESŞ ile gittim ve AYT Fizik 14-0 geldi.
Setlerin iki dezavantajı var, biraz fiziğe ilgin olması lazım çünkü hoca her şeyi detayıyla anlatıyor; ikincisi ise normal bir kampa,programa göre vs. biraz daha uzun sürmesi. Gerçi çok fazla vakit var, değerlendirilebilir.
-
esş kullan ama alma
-
Umut öncül ve özcan aykını da kullanabilirsiniz youtube üzerinden ilerlemek isterseniz
-
Özcan Aykın ve Altuğ kâfi
2.sene dümenden girip 18/21 çıkarmıştım çünkü Özcan Aykın
kırmızı şortlu çalıştırsın. türkiye 8.si mi ne
-
Özcan Aykın Özcan Aykın Özcan Aykın Özcan Aykın Özcan Aykın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok teşekkür ederim hepinize, açıkçası ben de bu sene girdim ve mezuna kaldım, tyt-ayt fiziği de fulledim ama bu sene sınav çok basitti ve ben sadece son 2 ay üstünkörü çalışmıştım, baya eksiğim var yani. Bu sene sınavın zor olmasından korkuyorum, ertan sinan kullanmazsam da ayrıntı bir yer kaçırır mıyım diye korkuyorum, önerileriniz var mıdır? Evde tek başıma çalışıyorum, özel ders almıyorum ve dershaneye gitmiyorum. Özcan Aykını dinleyeceğim.
-
o kim?
-
Filozof
tanımıyorum
-
Aman çalıştırmasın olay farklı yerlere gider keşke sadece fizikte iyi olsa
Tyt fizik 7/7, ayt fizik 13/1
Önce vip fizik sonra özcan aykın, vakit yoksa direk özcan aykından ilerle
345 AYT Fizik + Nihat Bilgin AYT Fizik + 3D ayt fizik kombosu atabilirsin (ilk önce 345 sonra Nihat en son da 3d olabilir)
Veya sadece 345 + nihat bilgin, üstüne de bolca deneme atabilirsin (özcan aykın denemeleri, 345 ayt fen denemeleri güzeldir)
TYT için pek verebileceğim bir tavsiye yok gibi, 345 + vip fizik konu anlatımı çakabilirsin
Eşş'nin TYT fizik denemelerini çözmüştüm, pek beğenmedim açıkçası. 345 daha iyi bir tercih olur.
Sınav sürecinde başarılar, sorun olursa yine cevaplarız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Ekim 2023; 23:46:58 > -
hocam döktürmüşsün,extradan tekli soru cözümleri cok faydalı tolga hoca vardı soyadı aklımda değil fizik evim iyi fiziklebarış iyi altuğ hocanın denemeler çok tatlı
tavsiye için çok teşekkür ederim, evet nihat bilgin, 345 ve 3d kullanmayı düşünüyorum.
-
fizikfinito kanalını yeni keşfettim pdf ucretsız verıyor tyt videolarını yukledı ayt ıcınde hazırlıyormuş..takip edebilirsin deneylerle fizigi anlatıyor..kısa ve öz..
Benzer içerikler
- tus dershanesi fiyat 2024
- deneme kulübü fiyatları
- sigortalı olunca yeşil pasaport iptal olur mu 2024
- açık lise pişmanlık mı
- deneme forum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X