Bmw 318i 2017 model ikinci el alınır mı?
Merhaba, daha önce hiç bmw kullanmadım. Halihazırdaki b sınıfı aracımı satıp sedan daha geniş araca geçmek istiyorum. 1.6 benzinli 136 beygir veyahutta 170 beygir bmw motorları sağlam mıdır? 2. elde çok sorun çıkartır mı bana bu arabalar? otomatik viteslerinin sağlam olduğunu duymuştum.
Örnek bir ilan:
Telegram oyunları ve TON ekosistemi son dönemde oldukça popüler. Kriptoda trendleri takip etmek her zaman yararlıdır. Binance borsası resmi olarak oyunu doğruladı. Günlük oynayarak puan biriktirebiliriz. İlerleyen süreçte bunun bize bir sürprizle karşılaşmak keyifli olacaktır.
Halihazırda telegram kullanıcısıysanız kurulum veya yükleme yapmanıza gerek olmadan doğrudan telegram içerisinden MOONBIX oyununa erişebiliyorsunuz:
Oyuna giriş yaptıktan sonra telegram hesabınızı Binance hesabınızda etkinleştirerek 10.000 puan kazanabilirsiniz.
Polo 1.0tsi den volvo s80 e geçilir mi
Merhaba, 2021 polol 1.0tsi manuel comfort paket 50 bin küsür kmde arabam var. Daha önce de başka bir b sınıfı araç kullandım. Poloyu satıp deri koltuklu, sunrooflu otomotik vites büyük bir araç almak istiyorum. Volvo s80 ikinci elde 2011-2015 model arası alınır mı sizce? Kullananlar oldu mu? 1.6 dizel versiyonlarına baktım sarı sitede. Onlarda powershift şanzıman varmış. Bu sebepten dolayı 2.0 dizel ilanlarına bakıyorum. 2.0 dizel verisyonlarında vites geartronicmiş. Önerisi olan var mı? Başka model araç da olur. B sınıfı araçtan büyük konforlu bir araca geçmek istiyorum özetle.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 890 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası