Merhaba, daha önce hiç bmw kullanmadım. Halihazırdaki b sınıfı aracımı satıp sedan daha geniş araca geçmek istiyorum. 1.6 benzinli 136 beygir veyahutta 170 beygir bmw motorları sağlam mıdır? 2. elde çok sorun çıkartır mı bana bu arabalar? otomatik viteslerinin sağlam olduğunu duymuştum. Örnek bir ilan: www.sahibinden.com Just a moment... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kaza_boya_degisen_tramer-yok-1125381340/detay |
Bmw 318i 2017 model ikinci el alınır mı?
-
-
N13 kodlu motor, tam sorun çıkarma zamanları. Alacaksanız eğer mutlaka conta kaçak testi yaptırın ve su kaçaklarına dikkat edin (turbo o-ring vs).
-
daha sorunsuz bir bmw motorlu araç önerir misiniz? yoksa başka marka modele mi yönelmeliyim sizce?
-
320d olabilir, ya da daha yeni bir araç bakabilirsiniz.
-
A3 bakın bence -
Fiyatı bence fazla. Turbo contası kaçırmıyorsa alınır. B kodlu motorun n13 lere göre problemi çok çok az. Alınır binilir -
Bu paralara 40. yıl bulunabilir sanki. 40. Yıl olmayacaksa ve İmkanınız varsa 2.0 dizelini almanızı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan G. -- 4 Ekim 2024; 4:29:47 > -
Bayi çıkışlı BMW nin bile potansiyel olarak 100 bin TL masraf açabildiği bir ortamda sanayiden çıkmış 1.6 BMW almak kumar oynamaktır
Gördüğüm kadarıyla ne o arabayı yürütecek paran ne de ustan var
Garantisi devam eden bir araba al, başına bela arama
182 HP lik Civic olabilir -
Bmw ve Range sanki araba satışından değilde tamirinden kazanmak için ürütiyolar gibi bi vibe veriyor. Ben olsam bmw almam imajıda hoş değil zatende o konuya girmicem linçlenesim gelmedi hiç , sorun çıkarma potansiye çok fazla olduğu için ve sorunlarıda masraflı olduğu için alınmaz. O fiyata dizel reno motorlu bi CLA bak , a3 bak oda daha sorunsuz bir araba , marka takıntın yoksa 508 bak oda çok iddialı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X