Monitörüme görüntü gelmiyor
Abiler asus yazısı yazıyor ama ondan sonrası yok sinyal yok yazıp duruyor önceden kapanıp açılırdı kafasına gore pırpır ederdi ekran (chrome a giriyorum kararıyor win tuşuna basıyorum açılıyor yada mavi ışık filtresi açıyorum pırpır edip geri geliyor ekran) bu aralar da dinlenmeye almaya basladi kendini 2 ay calisiyor 1 hafta goruntu yok duzeliyor 1 hafta kullanıyorum son gün sabahtan akşama kadar kullaniyorum power tusuna yada kasadan kapamaya bastigim an sonrasi yok o gün yormusum sanki gun boyu açıkmış ondan istirahate ayrılmak istemis 1 hafta acilmiyor bu sefer de. Televizyoncunun işi dediler onlar da almak istemiyor bilgisayarcıya goturuyorum devreyi test edecek tecrubeye sahip değil içini açmaya korkuyor anlıyorlarmış gibi dükkana cagirip ekranın ayağını sokuyorlar yapamayız diyorlar (gelenin geçenin kondansatörünü degistirip 350 400 birşeyler koparıyorlar tutarsa artık) birde son olarak monitoru kapadigimda yeniden açmak için arka taraftan displayı sök tak yapmak gerekiyor yoksa gelmiyor ekran. Sizce sorun nedir ve ankarada kim yardımcı olur? Monitör modeli:asus vg248qe
arçelik marka ocak iade sorunu
merhaba degerli forum üyeleri gecen hafta arçelik markasının bir şubesinden ocak satın aldım ve kurulumunda ocagım ile davlumbazım arasındaki mesafenin yasal düzene aykırı oldugunu öğrendim mahalleden bir esnafı çağırın bağlasın o size dediler ve gittiler. el mecbur bizde dediklerini yaptık fakat ürün bozukmuş test ederken bir gözünün yanmadığını farkettik , gazdan elimizi çektigimizde sönüyor anlayacağınız . firmayla görüştüm kurulumu arçelik yapmadığından garantinin başlatılmadıgını ve garanti dışı bıraktıklarını söylediler. kendilerinin bize o şekilde söylediğini anlattık şikayetinizi bildiricez ileticez sürekli aynı şeyler. bizi oyalıyorlar ve mahkemeye vermek istiyorum ben firmayı . mahallemizin esnafı sadece boruyu taktı ve ocagı yerine oturttu bu esnada ne sorun olmuş olabilir. sıfır mal alıyoruz ve garantisi yok muhattabımız hiç yok. servis ne dediyse onu yaptık biz garanti dışı olacağını söylemediler yaptırmamızı yada iade etmemizi söyleselerdi değil mi? kendimizi nasıl haklı çıkarabiliriz sizlerden yardım istiyorum. paramızla arçelik servisine yaptıracağız aksi takdirde
Monitörümün ekranı dalgalanıyor
Monitorun ekrani kararip duruyor abiler youtube da biraz arastirma yaptim kondansatorden kaynaklanabiliyormus bu monitorumu actım ve kartı sizlerle paylasiyorum sizce kondansatorlerde bir sislik var mı degistirmeli miyim baska neyden kaynaklaniyor olabilir monitor baya bi eski display to vga donusturucuyle kullaniyordum bikac yildir yeni sisteme gectigimden dolayi sınav senemde artınca sorun cozum bulmam gerekti
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 447 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik