9. Sınıfta Anadolu lisesinden Sağlık Mesleğe Geçiş
Merhabalar ben 9. sınıfım ve dersleri gayet güzel hallettim şu ana kadar 92 ortalama ile kapattım ilk dönemi fakat benim okuduğum anadolu lisesi adrese dayalı rezalet bir okul meth çeken var mahkemesi yeni biten çocuk var sürekli çıkışa çağırıyorlar beni + okulda hiç arkadaşım yok kimseye de ısınamadım arkadaşlarımla da kavga ettim okul bana zindana döndü bu sebepten bende nakil almak istiyorum Sağlık Meslek lisesi Anadolu Teknik Programına 340 ile alıyorlar benim lgs 372 geldi geçmeye karar verdim ama sorun şurda 2.dönem 1. yazılılar bittikten sonra sağlık lisesine geçeceğim ve ek olarak 3 sağlık dersi alacağım 2.dönem 2. yazılılarda o 3 dersi yetiştirebilir miyim kavramam mümkün mü gerçekten çalışmak istersem masa başından kalkmam ama sonuçta ilk defa göreceğim 3 ders beni bekliyor siz ne dersiniz ?
9.sınıf rehberlik edebilir misin ?
Merhabalar Ben Aziz, 9. sınıf oldum ve Lgs 2 türkçe kaydırması yaptığım için 385 puan yerine 373 aldım bu yüzden puansız bir okuldayım. Okul bok götürüyor 373 aldım diyorum Haşa beni göklere çıkarıyorlar seviyesi böyle yani. Ama ben bu sefer Yks'yi gerçekten parçalamak istiyorum sayısalım sözele göre daha iyi yani en azından sınavda öyleydi. Şuan tyt çalışmam lazım ama müfredat baya değişti tüm videolar eski 9'lar ve eski tyt videoları, çeken yok hala yenileri için. Tyt'ye nasıl çalışabilirim derslerime nasıl çalışmalıyım ? Hangi hocaları önerirsiniz ?
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 836 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar