Çoğu Türk kızında sevgili sorunsalı
Merhaba arkadaşlar ben üniversiteye yeni başlayan bir insanım. Ben çok sosyal bir insan değilim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Yaptığım gözlemlerde Türk kızlarının neredeyse tamamının sevgilisi olması beni ve sevgilisi olmayan erkekleri üzüyor özellikle üniversite tayfanın. Ben kalabalık yerlere gittiğimde parklarda, kafelerde kızların sevgilileriyle dolaştığını görünce ben kendi kendime diyorum:'' Neden benim sevgilim yok?'' Otobüste falan gözucuyla bakıyorum kızlar çoğu zaman erkeklerle mesajlaşıyor. ''Merhaba günaydın falan'' Geçenlerde sınıfta bir kıza açılmayı denedim yok efendim erkek arkadaşı varmışta konuşmak istemiyormuş. Ben biraz kızdım ama dışa vurmadım. Ben AS'li bir bireyim. Benim kızlarla iletişimim neredeyse sıfırdır ezelden beri. Erkeklerle de aynı şekilde benim sadece ilkokulda ve lisede birer erkek arkadaşım vardı. Benim kızlarla iletişimimi geliştirmek lazım ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Beni incel bir insan yapacaklar bu gidişle. Ha yanlış anlaşılmasın ben kadın düşmanı falan değilim. Sadece bana anlayışlı bir partner lazım. Hem kendimi geliştirmeye zaman ayırmalıyım hem de partnerime. Birlikte vakit geçirebileceğim, sosyalleşebileceğim bir partner. Eğer bu gerçekleşirse dünyalar benim olacak. Ne yapmam lazım?
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 549 (Bu ay: 3)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic