Merhaba arkadaşlar ben üniversiteye yeni başlayan bir insanım. Ben çok sosyal bir insan değilim. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Yaptığım gözlemlerde Türk kızlarının neredeyse tamamının sevgilisi olması beni ve sevgilisi olmayan erkekleri üzüyor özellikle üniversite tayfanın. Ben kalabalık yerlere gittiğimde parklarda, kafelerde kızların sevgilileriyle dolaştığını görünce ben kendi kendime diyorum:'' Neden benim sevgilim yok?'' Otobüste falan gözucuyla bakıyorum kızlar çoğu zaman erkeklerle mesajlaşıyor. ''Merhaba günaydın falan'' Geçenlerde sınıfta bir kıza açılmayı denedim yok efendim erkek arkadaşı varmışta konuşmak istemiyormuş. Ben biraz kızdım ama dışa vurmadım. Ben AS'li bir bireyim. Benim kızlarla iletişimim neredeyse sıfırdır ezelden beri. Erkeklerle de aynı şekilde benim sadece ilkokulda ve lisede birer erkek arkadaşım vardı. Benim kızlarla iletişimimi geliştirmek lazım ama bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Beni incel bir insan yapacaklar bu gidişle. Ha yanlış anlaşılmasın ben kadın düşmanı falan değilim. Sadece bana anlayışlı bir partner lazım. Hem kendimi geliştirmeye zaman ayırmalıyım hem de partnerime. Birlikte vakit geçirebileceğim, sosyalleşebileceğim bir partner. Eğer bu gerçekleşirse dünyalar benim olacak. Ne yapmam lazım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Çoğu Türk kızında sevgili sorunsalı
-
-
Ohoo millet Lisede bos kiz bulamazken sen birde Universiteli ariyorsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında doğru söylüyorsunuz ama ünili liseliden daha olgun bence. Dediğiniz gibi boş kız neredeyse yok dışı çirkin olanın bile 2-3 sevgilisi veya arkadaşı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raze1414 -- 6 Kasım 2023; 21:41:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dünya büyük yabancılarla konuş
-
Ben o omegle tarzı sitelerle ilgilenmiyorum çünkü neyin çıkacağı belli değil. Eğer Erasmusa gidersem o zaman bakarım biraz daha sabrederim artık ama işte ben AS'li bir bireyim bazen iki kelimeyi bir araya getiremiyorum heyecandan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raze1414 -- 6 Kasım 2023; 21:50:26 >
o yüzden omegle olsun başka bir şey olsun birileyle konusup kendini geliştirmen lazım. hiç kimseyle konusmayıp erasmusa gidince kızlar üzerine saldırmayacak. hiç bir şey yapmadan elin boş dönersin.
neyin cıkıcağı belli değil derken neyi kastettin bilmiyorum ama velev ki gay cıktı trans cıktı. nolcak? amacın konusmak zaten, konus kendini geliştir sosyalleş. onun gözunun üstünde kaşı var, onun pipisi var dersen sosyalleşemezsin, o heyecanını hiç bir zaman yenemezsin
ağlamayana meme yok unutma
edit: omegle hala var mı ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 6 Kasım 2023; 21:55:39 > -
Piyasa kötü 25 yaşındayım 18-19 yaşındaki kızla flörtleşiyom mecbur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saolun çok yardımcı oldunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raze1414 -- 6 Kasım 2023; 22:3:19 >
Olmasi gereken bu zaten. Kizla aranda 5 yas fark olmali.
Bunun sebebi 2-3 sevgilileri olması
Devir kötü maalesef
Bu saatten sonra hiç sevgilisi olmamış erkeğin evlenmesi fazlasıyla enayilik.
-
Kızlar geri zekalıdır. Bu yüzden yaşı erkekten büyük olmalı..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Buıgün yemekte başka departmana müdür olarak atanan arkadaşa da anlattım:
Bekar erkeğin her gün duj alması zararlıdır.
Zira duj aldığında üzerindeki feromonları da temizlemiş oluyor.
Bu durumda karşı cinse doğru sinyal veremediği için kızlar bakmıyor.
"Yok daha neler" deyip kahkahayı bastı ve ekledi:
"Nerden uyduruyorsun bunlar?"
"Ben biyologum"...
-
İster bekar ister evli, ister dul ister boşanmış olsun, her erkek ve karının hergün duj alması hem kendisine hemi de dünyanın kıt su kanyaklarına zararlıdır. Gavur adetidir. Bunlar evden heç çıkmasalar bilem günde 2 defa sabah ve gece yatmadan önce duj alarak bu dünyaya ve su kanyaklarına en büyük darbeyi bunlar vururlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 24 Mayıs 2024; 17:14:34 > -
geri zekalı olmak için insanda zeka olması lazım. kızlarda zeka dahi yoktur.
-
ulan benim rızkımı sen götürüyormuşsun siyah passatla önünü kesicem 21 yaşındayım 18 19 aralığındakilere istek atıyorum dönen nadir oluyor mesajlara cevap veren ise çölde kutup ayısı misali sen nasıl yaptın kral
-
Doğan GüvenyoutubeMIHO FUSFIGENOĞLU - ( VW YASAKLANAN KAÇAK REKLAMI 😂)https://www.youtube.com/shorts/CFCia0M6bRg
-
bizdeki highline değil comfortline hocam ama ben baya modifiye yaptım highline far, stop, krom kaş ve r line jant taktım efsane oldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X