Laptoptan ses gelmiyor ama kulaklığı takınca çalışıyor
Babam, bana hediye olarak ASUS Vivobook laptop aldı K3605ZF mi ne modeli sanırsam. Bir gün bu laptopla oyun oynarken oyun hata verdi, hata da ses sürücüleri güncel değil tarzında bir şeydi.
Ben de güncel mi değil mi diye bakmak yerine direk tarayıcıya Realtek Audio driver yazdım indirdim. Ama kurunca, yeniden başlatınca; bi' baktım ses yok. Her yere baktım, kuzenlerim geldiğinde onlara sordum yardım istedim, yok, çözemedim bir türlü. İnternete baktığımda ise yeniden güncelleyin falan diyordu. Ama öyle bir şey de yapamıyorum. Laptopumun modeline bakarak sürücüsünü indirdim, o da düzeltmedi.
Son çare olarak buraya sorayım dedim, çünkü çok fazla olmaya başladı, nedeni ise bu laptopu babamın da kullanması. Benim için de sıkıntı ama babam kadar değil, çünkü garip bir şekilde, kulaklık takınca kulaklıktan ses geliyor.
Ama laptopun hoparlörü çalışmıyor.
Bana bu konuda yardım edebilecek birisi çıkarsa çok mutlu olurum
.
elektro gitar önerisi
Şu anlık klasik gitar öğrenmekteyim ve gitar çalmayı çok sevmeye başladım, o kadar bayıldım ki, babama bir elektro gitar ve bir amfi için yalvarıyorum her gün. Ama pek bir durum olmadığından Nisan'a doğru ne istersem alacağını söyledi. Elektro gitar için istediğim;
ucuz ve güzel bir les paul olabilir (baya zor ama şöyle bir şey buldum: Jackson JS22 Monarkh
Ya da HSH manyetikli bir tane olabilir, bunun içinse ilanlardan bunu uygun gördüm: Ibanez GRX70QA TRB
Amfi olaraksa pek bir bilgim yok ama bir arkadaşımın önermiş oldu Cort CM30R var:
Şu an sadece uygun ve güzel şeyler mi seçmişim ya da bunlar gerçekten güzel mi onu öğrenmek ve emin olmak istiyorum.
Yeni başlayan birisi için verebileceğiniz bir tavsiye varsa çok mutlu olurum.
Laptopumun alanını nasıl arttırabilirim?
laptopumun alanı bana hiç yeterli olmuyor bundan dolayı ssd falan almak istiyorum ama laptopum uyumlu mu yoksa olur mu bilmiyorum:https://in.store.asus.com/creator-laptop-asus-vivobook-16x-k3605zf-mb521ws.html
Laptopumun alanını arttırmak istiyorum, sd card koyarsam ve oyun yüklersem sorun çıkar mı ya da ssd almak en uygunu mu olur?
Bana bu konu da biraz yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
İlgi Alanları: Felsefe, Psikoloji, Oyunlar, Yazarlık
ulan beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 10
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 476 (Bu ay: 28)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware