Bildirim
M
@metemel
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
Selamlar dostlar 1-2 aya askere gideceğim gibi gözüküyor gitmeden önce kafamda ufak sorular var bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırabilirseniz çok sevinirim.
- Askerde internetten gördüğüm kadarıyla bize çanta veriyorlarmış ve içerisinde herşey oluyormuş şampuanından-donuna. Benim merak ettiğim konu koğuşta dolaba neleri koyabiliyoruz ? Ben 1 valiz ile gitmeyi düşünüyorum , onun içinden işime yarar eşyaları alıp valizi depoya mı koyacağız aynı zamanda birliğin bize verdiği çanta ne olacak dolaba yerleştirdikten sonra depoya mı koyacağız yoksa koğuşta çantaları koyacak yer vb var mı (dolapların genişliğini bilmiyorum)? Cevaplarsanız sevinirim.
- Çoğu kişi tıraş makinesi serbest diyor bazıları da jilet harici olmaz diyor hangisi doğrudur ?
- Başka verebileceğiniz tavsiyeler varsa onlara da uyayım :)
Şimdilik sorularım bu şekilde cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Selamlar dostlar öncelikle aracım 2000 model ford focus 1.6 . Araçlardan neredeyse hiç anlamayan birisiyim (babam uygun olmadığı için muayeneyi benim yaptırmam gerekiyor ilk kez yaptıracağım) o yüzden sorular basitse bile cevaplarsanız benim için çok faydalı olur. Gelecek ay aracın gaz emisyon tarihi geliyor ve ölçüm yaptırtmam gerekiyor. Önceki egzoz emisyon sonucum aşağıdaki gibi.
- Yukarıdaki sonuçta "Katalitik Dön: Yok" şeklinde bir ibare var, internete katalitik dön yazdığımda karşıma katalitik konvertör (katalizör) çıkıyor. Yani araç muayeneyi katalizör olmadan mı geçmiş ? İnternette çoğu kişinin muayene bilgisine baktığımda oradaki ibare "var" şeklindeydi o yüzden sorayım dedim. Kısaca ne anlama geliyor bu ifade.
- Aracımın emisyon ölçümünü illaki 15.11.2024 tarihinde mi yaptırmalıyım yani 1 hafta önceden felan yapıp halledemiyor muyum ?
- Emisyon ölçümünden kalırsam cezası var mı, yoksa sonuçları bana veriyorlar ve düzeltmem için süre tanıyorlar mı ?
- Her egzozcu emisyon ölçer mi ? Eğer arabamda katalizör yoksa ve egzozcuda taktırdıysam , sonrasında yetkili muayene istasyonuna gitmeden orada test ölçümü yapıyorlar mı ? (Geçer-geçmez görebilmek için)
Şimdilik sorularım bu şekilde cevap veren herkese çok teşekkür ederim.
Hakkında
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 372 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 372 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları