Şimdi Ara

6 ay askerlik hakkında sorular. Gerekli malzemeler, dolap vb.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar dostlar 1-2 aya askere gideceğim gibi gözüküyor gitmeden önce kafamda ufak sorular var bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırabilirseniz çok sevinirim.

1. Askerde internetten gördüğüm kadarıyla bize çanta veriyorlarmış ve içerisinde herşey oluyormuş şampuanından-donuna. Benim merak ettiğim konu koğuşta dolaba neleri koyabiliyoruz ? Ben 1 valiz ile gitmeyi düşünüyorum , onun içinden işime yarar eşyaları alıp valizi depoya mı koyacağız aynı zamanda birliğin bize verdiği çanta ne olacak dolaba yerleştirdikten sonra depoya mı koyacağız yoksa koğuşta çantaları koyacak yer vb var mı (dolapların genişliğini bilmiyorum)? Cevaplarsanız sevinirim.
    2. Çoğu kişi tıraş makinesi serbest diyor bazıları da jilet harici olmaz diyor hangisi doğrudur ?
    3. Başka verebileceğiniz tavsiyeler varsa onlara da uyayım :)

Şimdilik sorularım bu şekilde cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

• Gideceğiniz birlik neresiyse oraya son 1 senede gitmiş olanlara sorarsanız daha sağlıklı cevap alırsınız.

Birlikler arası bile uygulamada ufak farklılık olabilir. Mesela birinde duş imkanı kısıtlı olur, diğerinde yatakhanenin alt katında duşakabin olur.

İstihkak veriliyor ama içlik sayısı 2-3 tane oluyor, tüm askerlik için yeterli olmaz. Duruma göre kantinden adetli alırsınız.

Dolabınızda günlük kullanacağınız eşyalarınız olacak, sivillleriniz valiz içinde valizhanede olacak.
  • don gotur fazladan yeter o da acemide belkı yıkatamazsın vs diye kalan herseyı orda verıyolar boşa burdan yüklü eşya goturme boşa ezıyet.Sivil çantaları ayrı odada tutuyolar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.