Temu Kargo Takibi
Arkadaşlar herkese Selamlar. Temu'dan geçenlerde 5 adet ürün aldım siparişi verdim gümrükte işlemleri devam ediyordu. Son gönderi detayında
"Paket havalimanına ulaştı" Olarak güncellendi ve bugün şöyle bir güncelleme oldu "Gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı" bu gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı ibaresi bana acaba gümrüğe mi takıldı diye kafamda soru işareti oluşturdu acaba Aranızda Temu'dan alışveriş yapıp ürünleri eline ulaşan oldu mu bu güncelleme normal mi bugün cuma olduğu için eğer ürünler gümrükten geçtiyse bile kargo şirketi ancak pazartesi güncelleme yapar o güne kadar aklıma takılmasın istedim teşekkürler.Umarım Yardımcı olabilirsiniz.
Taşınabilir Güç Kaynağı
Herkese Selamın Aleyküm Donanımhaber ailesi sizlerin bilgilerinden faydalanmak ve Bana yardımcı olmanızı istiyorum.
Ben taşınabilir bir güç kaynağı yapmak istiyorum bunu kampta filan kullanacağım lâkin öyle bilgi sahibi de pek değilimdir.Fakat internette bir kaç video izlemiştim ve çok kompleks gibi görünmedi öyle devasa kapasitelere sahip bir şey yapmayacağım.Şöyle ki elimde ki malzemeler şu şekilde
1 adet Devre Anahtarı
1 adet Led kırmızı ampul
1 adet 12V 7A Kuru Akü
1 adet 50 Watt Monokristal Güneş Paneli
1 adet 12 Volt 500 Watt Invertör mevcut
Her şeyden önce Sorularım şu şekilde
- Ben bu mevcut malzemeler ile güç kaynağını yapabilir miyim veya bir uyumsuzluk vb tarzında şeyler olur mu ?
- Eğer bu malzemeler ile güç kaynağı yapılabilir ise Bu Güneş paneli bendeki aküyü ortalama kaç saatte doldurabilir(tahminen) ?
- Bu akü ile mesela bir laptop'u kaç kez şarj edebilirim.(2 tane laptop var birinde 1.Laptop 45W 19.5V 2.31A yazıyor 2.Laptop Input 100-240V 50-60Hz 2.0A Output 19V 6.32A )
- Son olarak laptoplar için 1. veya 2. diye belirtirseniz çok sevinirim.
Çok değerli arkadaşlar üstatlar bu 3 sorumu cevaplayabilirseniz Çok müteşekkir olurum sizlere birde şunu eklemelisin yada çıkarmalısın diye bana tavsiye verirsenizde çok mutlu Olurum Sağlıklı Günler dilerim Hepinize.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.411 (Bu ay: 451)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Elektronik ve Mekanik