Midrange ve tweeterı aynı kanala girmek
Merhaba midrange ve tweeter aynı kanala girilebilir mi?
Midrange: For x xmd 1016n
Tweeter: Pioneer ts-s20
Kapıdaki koaksiyelin sesini begenmedigim için bu midrangeyi alıcam
Ses Ayarı Nasıl Yapılmalı?
TS-S20 Hakkında
Arkadaşlar merhaba bugün sipariş verdiğim tss20 Ler geldi orjinal Vietnam yapımı ben bunları anfiye girdim ama sesi beni pek fazla tatmin etmedi bunun teypten ve anfiden ayarını nasıl yapmaliyim crossover ile kullanıyorum
Ses sistemi onerisi
Merhaba arkadaşlar bana güzel bir subwoofer kabinli ve ona uyacak 4 kanallı bir anfi onerebilirmisiniz?
3200 TL subwoofer için birazdaha zorlayabilirim
Merhaba 1.6 albeamda aracımın ecusuna bağlandığımda p0130 arızası çıkıyor sildiğimde bazen 2 gün bazen 5 gün sonra bu arıza geri geliyor oksijen sensörüm değişti ama bu sorun hala devam ediyor
P0130 - Lambda 1 Sinyali kat öncesi Sinyal düşük
Free Air Bass Bağlamak
Arkadaşlar Merhaba benim evimde taaa 1980 senesinden kalma telefunken ses sitemi var 2 kolonu var ve kolonları gayet kuvvetli nerdeyse evi sallıyor ben bu hoparlörün kolonlarını çıkarıp aracın pandizotuna free air taksam performans alabilirmiyim? (hoparlörler 8 ohm 4 ohma düşürerek kullanacağım bu arada)
Başka bi soru ben bu hoparlörleri teybe bağlasam en azından bi tonlaması olurmu veya teybi yakarmı
Teyp:Pioneer Mvh-S125
Ecu'ya Laptop Bağlamak
Merhaba 1.6 16v albea sahibiyim aracın değerlerini ve arıza ışıklarını söndürmek(airbag dahil) amaçlı arabanın ecusunu nasıl bilgisayara bağlayabilirim ve laptopta kullanacağım program ne olmalı ?
Pioneer ''No Artist'',''No Album'' Uyarısı
Merhaba teypimde şarkının bilgileri kısmına gelince ''No Artist'',''No Albüm'' Yazıları çıkıyor bunu nasıl düzeltebiliriz?
Araç gaza geçmiyor
Boschman XC 13 Alınırmı
Boschman xc 13 alınırmı tok bas ve güzel bir ses lazım anfisiz olacak 4x50 kamosonic teyp
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 20
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.512 (Bu ay: 204)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası