Şimdi Ara

TS-S20 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bugün sipariş verdiğim tss20 Ler geldi orjinal Vietnam yapımı ben bunları anfiye girdim ama sesi beni pek fazla tatmin etmedi bunun teypten ve anfiden ayarını nasıl yapmaliyim crossover ile kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öylesine iste Ö kullanıcısına yanıt
    amfinin front kanalına direk crosover ile her kanala birer adet olacak şekilde sadece tizleri bağlayın. hpf modunda, kesimi 2000hz yapın. tatmin edene kadar gaini açın. bu şekilde ya tizleri yakana kadar gidersiniz yada doğru ayarı bulunca devam edersiniz. hala tatmin etmiyorsa bu ürün size hitap etmiyor demektir. gülle twetera geçmenizi öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 15 Ekim 2024; 0:3:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam anfim 1khz e kadar kesim yapıyor

amfi marka model nedir? kesim ayarı çevirmeli değil mi? crosover ile montaj yapılacağı için sorun olacağını sanmıyorum. amacımız tweterlara gönderilen rms i artırmak.

• Hocam anfim soundmax 2700.4 gain ayarı %80 açık crossover takılı olduğu için fullde calisitirotum

sadece tizleri bağla, gaini aç, hala yetmiyorsa daha güçlü tize ve daha güçlü amfiye geç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.