NET MVC ile React aynı anda kullanılabilir mi?
React ile illa expressjs mi kullanmam gerek? Bu soru bile saçma olabilir çünkü hâlâ bende anlamaya çalışıyorum. Veya React ile Java spring aynı anda kullanılabilir mi? Biraz ufkumu açabilir misiniz?
Forum sitesi yapsam ?
Staj başvurusunda olurda isterlerse göstermek için klasik bir forum sitesi yapsam nasıl olur. MVC .NET tabanlı basit bir forum sitesi. Sizce boyumu aşar mı ? Daha önce oturup ta orta çaplı bir site yapmadım. Ama altından kalkamayacağımı sanmıyorum. Başarabilirim. Sizce zor olur mu ?
Web'le ilgili ne gibi projeler önerebilirsiniz, sorarlarsa sunmak için. "Malı Arap Faik'ten alıyoruz, Karabük'te ikinci yükleme yapılıyor" gibi cümleler kurmayayım, anlatacak bir şeylerim olsun. Html, css, js + asp.net framework web forms. Bunların kapsamında ne gibi projeler yapabilirim. Teşekkürler
Yazılımda kurumsal olmayan yer nasıl bulunur ?
Daha fazla iş verecekleri hatta sömürülecek yer nereden nasıl bulabilirim ? 2 yıllık Bilg. Prog. okuyorum
5 ayda staj yapacak kıvama gelinir mi ?
2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum. Son dönem uzun dönem staj yapmamızı istiyorlar ve 1 ayda normal staj. Yani mesleki eğitim dedikleri(90 iş günü) ve staj(30 iş günü) yapınca mezun oluyoruz. Bu dönem gitmem gerekirken ben gitmemeyi tercih ediyorum. Yaz stajına kadar 5 ay süremin olduğunu düşünün. Sınıfta da en iyisiyim, yeteneğim, eğilimim var bu işe. Şimdiden GitHub'ı doldurmaya çalışıyorum. Düşünüyorum ki Udemy'den ve BTK Akademi'den güya sertifikalı eğitimleri tamamlayayım. En az birkaç tanesini. Yani kendimi geliştirmiş olayım. Sonrasında ise yaz stajı zamanı gelince 30 gün stajımı yapayım. Hemen ardından 90 iş günü olan stajı da tamamlayayım. İkisi de aynı yerde olursa güzel olur. Belki adam akıllı kendimi geliştirmiş olur, 30 günlük yaptığım stajın üstüne birde 90 günlük stajımı da yaparsam sanki işe almaları daha kolay olur gibi. Arkadaşlar aslında benim bir kaç gün sonra başlamam gerekiyor ama sadece köhneyeceğimi düşünüyorum. Kurumsal bir yer buldum, oradan bana ekmek çıkmaz gibi. Herkes kendi işinde. Otur video izle derler. Arkadaşıma aynısı oldu. Böyle yapmam daha mantıklı değil mi sizce ? Staja alınacak kadar kıvama gelir miyim sizce ?
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.154 (Bu ay: 45)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama