Şimdi Ara

5 ayda staj yapacak kıvama gelinir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyorum. Son dönem uzun dönem staj yapmamızı istiyorlar ve 1 ayda normal staj. Yani mesleki eğitim dedikleri(90 iş günü) ve staj(30 iş günü) yapınca mezun oluyoruz. Bu dönem gitmem gerekirken ben gitmemeyi tercih ediyorum. Yaz stajına kadar 5 ay süremin olduğunu düşünün. Sınıfta da en iyisiyim, yeteneğim, eğilimim var bu işe. Şimdiden GitHub'ı doldurmaya çalışıyorum. Düşünüyorum ki Udemy'den ve BTK Akademi'den güya sertifikalı eğitimleri tamamlayayım. En az birkaç tanesini. Yani kendimi geliştirmiş olayım. Sonrasında ise yaz stajı zamanı gelince 30 gün stajımı yapayım. Hemen ardından 90 iş günü olan stajı da tamamlayayım. İkisi de aynı yerde olursa güzel olur. Belki adam akıllı kendimi geliştirmiş olur, 30 günlük yaptığım stajın üstüne birde 90 günlük stajımı da yaparsam sanki işe almaları daha kolay olur gibi. Arkadaşlar aslında benim bir kaç gün sonra başlamam gerekiyor ama sadece köhneyeceğimi düşünüyorum. Kurumsal bir yer buldum, oradan bana ekmek çıkmaz gibi. Herkes kendi işinde. Otur video izle derler. Arkadaşıma aynısı oldu. Böyle yapmam daha mantıklı değil mi sizce ? Staja alınacak kadar kıvama gelir miyim sizce ?

• dediğin mantıklı. yazılım sektöründe kimse stajyeri işe dahil etmez. şunu şunu yap derler öyle vakit geçirir bitirirsin. dolu bir cv ile gidersen birde uzun dönem olduğu için illa ki şans tanırlar işi kotarırsan teklifde bulunurlar.

• En iyiler kıvama gelmez agaaa. Kıvama getirir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulusal Staj Programı'na başvurmadıysan başvur.
    LinkedIn üzerinden bağlantılar oluştur, "network" kas.
    5 ay bence yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.