Merhaba Saldırıya Uğramış Bir Facebook'u Kurtaramıyorum
Merhaba, belirtildiği gibi saldırıya uğramış bir Facebook hesabını geri alamıyorum. Hiçbir bağlantı yok ve insanların hesabıma girmek istediği tuhaf dolandırıcılıklar yok, bunun gibi bir şey yok ve hiçbir bağlantı tıklanmıyor, bu rastgele bir hacklemeydi. Bahsedilen hesabı kimlik belirleme sistemi aracılığıyla kurtarmaya çalıştım ve işe yaramıyor ve beni sürekli aynı sayfaya geri getiriyor ve hesap şifresinin kesinlikle değiştirilmemesine rağmen değiştirildiğini söylüyor. Hesabı güvence altına almaya çalışıyorum ama izin vermiyor. Bu hesabı nasıl geri alabilirim? Kurtarma e-postalarından girdiğim kodlar da çalışmıyor ve bir hesabı geri alıp kurtarmanın neden bu kadar zor olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Meta olduğu için Oculus cihazım olduğundan bazı ödeme yöntemlerim ona bağlanacaktı. Sistemleri neden saldırıya uğramış hesabı kurtarmak için çalışmıyor ve neden artık kimsenin bir hesabı saldırıya uğramış olarak bildirmesini sağlayamıyorum? Bu özellik eksik ve arkadaşlarımın bunu bildirmelerini sağlamaya çalıştım ancak artık hesabın saldırıya uğradığını bildirme seçeneği yok ki bu benim için çok karışık. Lütfen bu durumda ne yapmam gerektiğini bana bildirin. Teşekkür ederim!
Merhaba, kilitli bir profilde bebek çocuğumun resimlerini içeren gönderileri bildirmem gerekiyor. Bunları kaldırmak için o kişiyle iletişime geçmeye çalıştım ama mesajlarımı görmezden geldiler. Destek formu olayını bildirmeye gittim ama alamadığım fotoğrafların bağlantılarını istedi. Bunu başka nasıl rapor edebilirim?
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 172 (Bu ay: 2)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sosyal Medya ve Mesajlaşma