Merhaba, belirtildiği gibi saldırıya uğramış bir Facebook hesabını geri alamıyorum. Hiçbir bağlantı yok ve insanların hesabıma girmek istediği tuhaf dolandırıcılıklar yok, bunun gibi bir şey yok ve hiçbir bağlantı tıklanmıyor, bu rastgele bir hacklemeydi. Bahsedilen hesabı kimlik belirleme sistemi aracılığıyla kurtarmaya çalıştım ve işe yaramıyor ve beni sürekli aynı sayfaya geri getiriyor ve hesap şifresinin kesinlikle değiştirilmemesine rağmen değiştirildiğini söylüyor. Hesabı güvence altına almaya çalışıyorum ama izin vermiyor. Bu hesabı nasıl geri alabilirim? Kurtarma e-postalarından girdiğim kodlar da çalışmıyor ve bir hesabı geri alıp kurtarmanın neden bu kadar zor olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Meta olduğu için Oculus cihazım olduğundan bazı ödeme yöntemlerim ona bağlanacaktı. Sistemleri neden saldırıya uğramış hesabı kurtarmak için çalışmıyor ve neden artık kimsenin bir hesabı saldırıya uğramış olarak bildirmesini sağlayamıyorum? Bu özellik eksik ve arkadaşlarımın bunu bildirmelerini sağlamaya çalıştım ancak artık hesabın saldırıya uğradığını bildirme seçeneği yok ki bu benim için çok karışık. Lütfen bu durumda ne yapmam gerektiğini bana bildirin. Teşekkür ederim! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesis -- 29 Temmuz 2024; 17:7:7 > |
Bildirim