< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 10:3:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 10:3:41 > |
Dava sonuçlandıktan sonra emin olun bir daha küfür etmezsiniz :) ders olurs size .
|
Sadece avukatlık işlemleri ve harcırahlar için en az 2-3 bin ödetirler . Birde üstüne tazminat isteyebilir .
|
Yok ağa artık her yerden el etek çekmek lazım. Millet iyicene alıngan oldu ne var ki surdan küfür etse ne etmese ne. Ben gideyim gari
|
|
Karşı taraf gerçekten ciddiye alıp bununla uğraşırsa sıkıntı yaşarsın.
|
Bununla ilgili bir olay yasadim.
Olay ogrencimin basina geldi. Adamin biri facebookta cocuklari kiskirtip haraket ve kufur etmelerini saglayip tazminat davasi aciyordu. Benzer durumu 20 kadar kisiye 25 bin tl lik dava olarak yapmis. Sectigi cocukler ozel okula giden durumu iyi olan ailelerin cocuklari. Ara bulucu atandi. Karsi taraf 5bin liraya baglayalim, cocuklarin ismi davalarda gecmesin, mahkemeye cikmasin falan demis. 20x5=100 bin tl. İyi para👍 Velim de nitelikli dolandiriciliktan dava acti. Sonucu bilmiyorum suan. Dikkatli olmak lazim. 👍 |
TL olsa iyi
|
Bir daha Her şeye küfür etmezsiniz.
|
bir tanesi de bana vermezsem ****** çocuguyum diyordu vermedi
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Nisan 2020; 0:44:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|