Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler normalde sosyal medyada çok küfür eden biri değilim. Ancak biri benim sabrımı taşırdı ve küfür ettim.

Bu kişi bana hakaret etmedi. Bana dava açacağını söyledi.

Açarsa ne kadar tl ceza alırım? Başına böyle bir olay gelen var mı?

edit1: Elaman dün, "yarın (yani bugün) öğlen bir fotoğraf yollayacağım messenger'dan" demişti. Yollarsa öğleden sonra editlerim tekrar.

dava açarsa, acaba arka sokakların tüm bölümlerini seyredip memurlara anlatsam torpil atarlar mı ki? 5000 tl ödemek istemiyorum. üfff.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 10:3:41 >

• Bununla ilgili bir olay yasadim.
    Olay ogrencimin basina geldi.
    Adamin biri facebookta cocuklari kiskirtip haraket ve kufur etmelerini saglayip tazminat davasi aciyordu.
    Benzer durumu 20 kadar kisiye 25 bin tl lik dava olarak yapmis.
    Sectigi cocukler ozel okula giden durumu iyi olan ailelerin cocuklari.
    Ara bulucu atandi. Karsi taraf 5bin liraya baglayalim, cocuklarin ismi davalarda gecmesin, mahkemeye cikmasin falan demis.
    20x5=100 bin tl. İyi para👍

Velim de nitelikli dolandiriciliktan dava acti. Sonucu bilmiyorum suan.

Dikkatli olmak lazim. 👍
  • TL olsa iyi
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    korkutma beni yaw.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Sadece avukatlık işlemleri ve harcırahlar için en az 2-3 bin ödetirler . Birde üstüne tazminat isteyebilir .
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    ne kadarda sonuçlanır biliyor musun? tahmini
  • Karşı taraf gerçekten ciddiye alıp bununla uğraşırsa sıkıntı yaşarsın.
    İl e göre değişmekle beraber 3 ay - 1 sene arası . Mümkünse yalvar ve geri çekmesini iste boşuna para ödeme .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Nisan 2020; 0:44:11 >
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    yarın bir şey atacağım diyor. herhalde dava açtığına dair kağıt filan. umarım blöff yapıyordur.
    bayağı küfür ettim. nasıl olacak ki? pöff
    Yaş kaç ?
    20. 18 altı olsaydı keşke. :(
  • silivri yolu gözüktü artik sosyal medyada birine kufur et ustüne biraz ekleyip cimere koyuyor hemen gelip evden aliyorlar direk silivriye
    Dava sonuçlandıktan sonra emin olun bir daha küfür etmezsiniz :) ders olurs size .
    normalde ergen gibi herkese küfür eden biri değilim. bu çocuk çok kaşındı çok sabrımı taşırdı öyle ettim.
  • Aynısı dayimin başına geldi 6 ay hapis cezası yüzünden kaçıyor infaz kanunundan yararlanmak icin
  • Bir daha Her şeye küfür etmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Bir daha Her şeye küfür etmezsiniz.
    Her şeye küfür eden biri değilim. Bu çocuk bayağı kaşındı ben de dayanamadım. Bilip bilmeden ahkam kesme.
  • Açık adresinin yazılı olduğu ve isminin + resminin olduğu mecralardan küfür edilmez kardeşim.
  • Sıkıntı yok. Sende karşı davada bulun, şantaj-tehdit diye. 2 3 yakın tanıdığını da şahit göster. Bak bakalım noluyor.
  • bana online oyunda küfreden bi şerefsiz vardı. hilesi de vardı üstelik. faceden birbirimizi bulmustuk. ona dava acacagımı soylemıstım. hehe diyodu, adliye de çalışan ailem oldugu ıcın kolay oldu. onu korkuttum daha sonra dava falan vazgectım. korkusu ona yeterdı.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.