Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğim kadarıyla avukat masrafları+tazminat şeklinde oluyor ama tehdit falan da varsa işin içinde olaylar değişir.
  • Ben yazmadım dersen birşey olmaz , boş yapıyorlar ben yazmadım hesabım ele geçirilmiş de

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Elaman benim karakolda bir tanıdığım var diyor. Avukatla uğraşmayacağım dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChicoTravieso93

Elaman benim karakolda bir tanıdığım var diyor. Avukatla uğraşmayacağım dedi.
    Bu tarz siber suçlarda şikayet genelde savcılığa yapılıyor onlarda konu hakkındaki soruşturmayı siber suçlarla mücadeleye veriyor. Bana biraz sizi korkutuyormuşlar gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eski_nesil -- 11 Nisan 2020; 0:34:26 >
  • Yok ağa artık her yerden el etek çekmek lazım. Millet iyicene alıngan oldu ne var ki surdan küfür etse ne etmese ne. Ben gideyim gari

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzlaşmaya gidersin. Uzlaşırsa bir yere bağış falan kurtarıyorsun genelde. Ya da özür dileme vs.
    Ama yanaşmazsa 5 ay civarı hapis hagb sicil temizse karşı tarafın avukatı varsa 3400 TL o ama sanmıyorum ama avukat en az 5 ister ondan

• ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    Çok şeyse uzatma özrünü dile. Gene edecekse eder. En azından özür diledim dersin.
    Ben de ilk baş blöf yapıyor sandım. Ancak "Uğraşmazsam namertim, delikanlı değilim" gibi şeyler söyledi.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    O zaman küfür ettiğiniz kişiden güzelce özür dileyin. Bir anlık öfkeyle küfür ettiğinizi belirtin en azından sizinde kendinizi savunmaz için bir yol çıkmış olur.
    adama bayağı kaydım ya.
  • spawn_67 S kullanıcısına yanıt
    Hiç bişey olmaz :) olay internet ortamında yaşanmış herşey kayıtlı :) adamı sinirlendirip tazminatı arttırır , avukatlık ücretini şişirir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Nisan 2020; 1:50:13 >
  • Hemen bul onu yalvar
    Abi ben yaptım sen etme
    Yalvarırım bana dava açma
    Senden özür diliyorum abicim falan de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kolluk kuvveti ve savcılık

• Ayda yılda biri sinirlendirdi Facebookta küfür ettim. O da dava açtı.
  • Geçmiş olsun. O kişiyi paylaşta biraz da biz sövelim :) Açık adres ve gerçek telefon numaranın kayıtlı olduğu hesaplardan bir daha küfür etme hatta yazı dahi yazma.

• yalan söylüyordur ya korkutmak için yapıyordur kimse küfür için mahkemede bu kadar ugraşmaz
  • Twitter kullanmıyor musunuz
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Uğraşmıyoruz gidip dilekçe veriyoruz hepsi bu kadar.
    Mahkeme masrafı vs karşı taraf ödüyor.

Ben söyleyim 5 ay veya 1 yıl hapis cezası alır ertelenir.
    Mahkeme masrafı,manevi tazminat ödemek zorunda kalır.
    Ailevi değerlere küfür ettiyse katlanarak fazla ceza olur
    Küfür içeriği çok önemli

Ben senin biiiiip demek var ben senin .......................................................................... gibi küfür etmek var hepsi kanun önünde farklı cezalar oluyor.

inşallah çok küfür etmemiştir.
  • Kerem0559 kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle sandım ancak "Uğraşmazsam namerdim" filan dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.