Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ne kadar tazminat alır kı mesela karşı taraf
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt
    gerçek hayatımda da çok küfür eden biri değilim. ama nasıl olduysa adam beni baya sinirlendirdi.

o yüzden bayağı sövdüm. :(((
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    bir tanesi de bana vermezsem ****** çocuguyum diyordu vermedi
  • Evet kullanıyorum. Hesap eski olduğu için telefon numarası kayıtlı değil. Tabiiki de küfür etmiyorum ama eleştirdiğim zaman deşarj oluyorum. Hele ki bu zaman da en çok ihtiyaç duyduğum ihtiyacım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu işlerin şakası olmaz. 18 yaş altı değilsen vah haline.. Burda yazılanlara bakma. Korkutuyor vs sanma hiç acımaz uğraşır senle.. Var öyle insanlar forumda bile bir sürü. Küfür bu basit bişey değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Napacağım bilmiyorum. Adama bayağı küfür ettim o anlık sinirle. Kanarsa ben babasıyım oğlum böyle şeyler yazmış, kusura bakma filan diye mesaj atacağım.
  • Kardeş böyle bir dönemde pek uğraşmazlar bununla. Fazla takma salla gitsin. Bir daha yapma.
  • Yapacak olan söylemez..Takma yani kafana rahat ol birşey olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkesurat -- 11 Nisan 2020; 2:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özür dile kardeşim. Yani gerekirse ortak tanıdık vb birilerini bul veya sözünü dinleyeceği birilerine ulaşmaya çalış. Zaten ilk önce sizi uzlaştırma bürosundan çağıracaklar. Ordada pişmanım ben ettim sen etme falan de. Bir şey olmaz, ilgilenmez vb lafları es geç eğer şikayet ederse muhakkak ceza alırsın
  • Facebooka mail at telefonum çalındı acil silin de

• Facebook ip adresi vermiyor diye biliyorum, Facebook hesabını dondur sen yine.

• Dava falan olmaz rahat ol.

• DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    tel nomu girmiştim. ah benim aptal kafam. sinirlenince çok aptallaşıyorum.
  • İnan hiçbirsey olmaz benim burda açtığım başıma gelen dolandırıcılık konusunu okusan ve duruşmanın 2 senedir boşa döndüğünü kararın verilmediğini görsen gider bir daha küfür ederdin. Adalet istiyorsan zengin olacaksın. Fakire adalet haberlere vs çıkarsan kendini yirtarsan belki bi ihtimal. Parayı veren adaleti çalar.

• Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Sosyal medyada hakaret davasını kazanmak daha kolay gibi duruyor. Küfür ettiğim dam da zengin. Bir arkadaşım da dolandırılmıştı, o da sonuç alamamıştı maalesef.
  • Süleyman Çakır. kullanıcısına yanıt
    Avukat tuttunuz mu ?

• 2 yıl önce 600 TL dolandirildim hiçbirşey olmadi

• Ana bacı karistirilmadan, dini aidiyetler dışarıda bırakılarak edilen kufurlere dava açmakta ne bileyim. Saçma buluyorum. Adam sana kufretmisse, sadece sahsinaysa ne gerek var dava açmaya.

• Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.