Şimdi Ara

Facebook'ta küfür ettiğim için biri bana dava açacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
1
Favori
8.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dava acabilir acarsa uzlastirmaci gelecek mahkemeden once ikinize de, ikinizi de uzlasip anlasmaniz icin ikna edecek. Eger acarsa uzlasmaciyi iyi kullan, beni yolda 2 tane tirrek para icin onumu kesip dovmustu, Mobese vardi bana saldirdiklari yerde, ikisinin de hayatini mahvettim, onlar da beni hakaretten dava etmisti, onlarin actigi dava icin jandarmadan birisi gelmisti tirreklerin sikayetini geri cektirtmisti, benim burnum kirildigi icin ettigim sikayeti geri cekemiyordum cunku kirik olunca kamu davasi oluyor.
  • Karakolda tandığım var diyen birisi bir halt etmemiştir. Sanki bu işe karakol bakıyor. Savcılık ve adliyeden haberi olmayanlar ne davası açacak?
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    İkimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. O benim şehrime bile gelmemiş. O nasıl olacak? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChicoTravieso93 -- 11 Nisan 2020; 7:35:49 >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Diyo ki ben avukat filan tutmayacağım. Direkt dilekçe filan vereceğim diyor.
  • ChicoTravieso93 kullanıcısına yanıt
    telefonla da ariyor olabilir ya da her iki sehirden 2 farkli uzlastirmaci atanabilir o kismi bilmiyorum. fakat benim olayda ilk basta telefonla halletmeye calismisti, iki tarafta ikna olmayinca direkt okuluma gelmisti asker.
  • Kelise kullanıcısına yanıt
    eyvallah cevabın için. umarım blöf yapıyordur.
  • şu vpn kullanmayı bi öğrenemediniz ya sen şimdi hemen facebook hesabını sil eğerki ifadeye çağırılırsan herşeyi reddet pc nin içindeki harddiskide Low Level Format at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-894D9AB01 -- 11 Nisan 2020; 9:2:38 >
  • Facebook kayıt olmak için telefon numarası istiyor, ben de kendi telefon numaramı yazmıştım. O hesaptan küfür, hakaret etmiyordum. Aniden sinirlenince oldu.

Aynı zamanda kaliteli, izini belli etmeyen ücretsiz bi vpn bilmiyorum.

Hardiskime bakacaklarını sanmıyorum.

Cevapladığın için sağol.
  • Facebook terör olayları,çocuk istismarı vs hariç ip vermez. Olur da dava açılırsa suçlamaları reddet. Hiçbir şey olmaz. Kabul edersen sıkıntı yaşarsın. Facebook'u da kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basima geldi para cezai yedim bi de VPN kullanıyordum vpn çöp tür

• ee küfür etmeden önce düşünecektin bunu.
  • Facebook hesabımı silidm. Bugün de sokağa çıkma yasağı var. Umarım vazgeçer. Para ödemek istemiyorum.
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Birincisi ergen gibi internette herkese sövmüyorum. Ayda yılda birine patladım o da dava açacağını söyledi.

İkinicisi sanki sen internette kimseye hiç hakaret etmedin. Dürüst olmalısın. Etmediysen de haklı olduğunu kabul edeceğim.
    Kardeşim bu ülkede adalet arama. Bir o evladına küfür edersen sıkıntı yaşarsın bir hırsıza söversen sıkıntı yaşarsın. Facebook vs kullanma.
    Dava açarsa da korkma. Tamam mı korkmayacaksın. Suçlamaları reddet. İp adresi olmadan ellerinde ekran görüntüleriyle ancak dava açabilir ilerisini yapamaz. Photoshop ile yapmışlar diyeceksin. Benim bundan haberim yok diyeceksin.
    Adilere karşı adi olmak gerekir. Dürüstlük işlemez bunlara.

• PrensMişkın P kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim.

Yalnız telefon numaramı girmiştim. O sıkıntı olabilir. Hesabımı sildim.
  • Tehdit et madem o çakal sen daha çakal ol he seni mahkemeye verdi diyelim adresi öğren daha büyük zararlar ver ama yüzünü sakla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    Olayı o kadar büyütmeye gerek yok bence.
    Photoshop diyeceksin hocacım. Bu kadar. İp adresi yok ellerinde. İçin rahat olsun. Sen yeter ki kabul etme.
    Biraz kafanı çalıştır. Kurnaz ol bu alüminyum jojuklarına karşı.

• Bu orada bu tarz bir olay başıma geldi. Polis çağırdı. Photoshop dedim. Çıktım gittim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.