ANDROID'DEN ANDROID'E KOLAYCA DOSYA AKTARIMI?
selam, bu sene üniversiteye başlayacağım ve not almak açısından tablet kullanmayı tercih ettim samsungun bir tabletini aldım ve telefon olarak xiaomi kullanıyorum appledaki "airdrop" sistemine benzer bir uygulama biliyor musunuz aldığım notların pdfsi olsun fotoğraflar olsun veyahut böyle kolayca birbiri arasında dosya aktarabilceğim bir uygulama whatsapp, telegram, discord gibi uygulamara atıp diğer cihazdan indirmek benim de aklıma geliyor ancak ben böyle dosyaları rahatça aktarabilceğim bir şey arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
birinci sınıflara öneri
merhaba yerleştirme sonuçları açıklandı elektrik elektronik mühendisliği kazandım bazı merak ettiklerim var onları cevaplar veya kendi tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim
- ders nasıl çalışılıyor lisede kaynak kitap vesaire vardı eksiklerimizi öyle kapıyoduk üniversitede bu iş nasıl yürüyor?
- arkadaş edinme durumları nasıl genelde sanırsam arkadaşlığın en rahat hazırlık senesinde kurulabildiği sonrasında zorlaştığı gibi bir algı var bu doğru mu?
- ortalamayı yüksek tutmak için nasıl bir çalışma yolu önerirsiniz?
- kulüplerin önemi?
teşekkürler.
SBÜ GATA VE HAMİDİYE ASKERİ TIP
arkadaslar selam oncelike sbü gata ve hamidiye askeri tip hakkinda bilgisi olan arkadaslara bir kac sorum var;
öncelikle yurt işleri vesaire nasıl ne şartlarda konaklıyoruz nasıl bir düzen var ?
tıp eğitimi dışında askeri eğitim de görüyor muyuz (spor faaliyetleri vesaire)?
okul dış hayattan ne kadar kopuk cep telefonu vesaire erişimi gibi bir hakkımız oluyor mu ne şartlarda dışarı çıkabiliyoruz?
tatil günlerimiz nasıl işliyoruz boş zamanlarda neler yapıyoruz?
ve erkek egemenligi yoğun gibi gozukuyor cinsiyet dağılımı ne şekil?
lutfen bilen bilgili arkadaslar cevaplarsa sevinirim
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 951 (Bu ay: 43)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar