evden kovuldum
sevgili büyüklerim 18 yaşına gireli 1 ay olmadı sizden yardım isitiyorum. Hayatımı anlatıyım size biraz
normal bir gencim kötü alışkanlıklarım yok sigara alkol uyuşturucu vs işim olmadı bunlarla. Etrafına ailesine saygılı bir gencim nedenini bilmiyorum ama çok erken olgunlaştım herkes bana ufakken ağırbaşlı derdi. Şimdiye dönelim bu sene sınava girdim çalışmadığım için batırdım bütün sene içimden ayağa kalkmak bile gelmedi baygın baygın gezdim sene boyu halada öyleyim içimde yaşama isteği yok bi takım psikolojik rahıtsızlıklarla mücadele ediyorum. ona okumayacağımı söyledim tercihlerin geldiğini okumak zorunda olduğumu söyledi bugün çalışmadığımı görünce benim evimden siktirip gideceksin iş bulup derhal dedi bana acayip koydu ailem tarafından her fırsatta kardeşlerimin akrabalarımın yanında aşağılanan biriyim. zaten 16-17 yaşlarındada bunu ima ederlerdi hep bana edven kovma mevsuzu. ekonomik bi sorunları yok dedemin serveti babamın kendi işiyle refah içinde yaşanıyor çekirdek ailede. şimdi sizden tavsiye istediğim yer şu ben evden gidersem sokakta ne yapıcam kimler bana yardım eder nerelere gidebilirim ben dayanamıyorum artık atıcam kendimi biyerden lütfen tavsiye verin
yks sınavınsa son 3 ayda ne yapılır
sayısal oğrencisiyim son yaptığım tyt 36 son yaptığım ayt sınavı 1 net köpekler gibi çalışıcam sonucunu buraya atacağım inşallah. kaza bela olmazsa
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 706 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel