65 inç oled veya qled tv
arkadaşlar 65 linç tv almaya kesin karar verdim ancak ancak benim şöyle bir özel konumum var o yüzden sizlerin şiddetle tavsiyesine ihtiyacım var ben 4. dere akciğer kanser hastasıyım 3- yada 4 yaşarım gibi o bür tarafa gitmeden 65 inç tv almaya karar verdik tv benim hayatım diyebiliriz sokağa cıkmam yasak 21 günde bir hastaneye kemotoropi için çıkıyorum 16 bin tl bütçe ayıra biliyorum yani tv yi tv olarak kullancam netfilks ve haftosonları maç formula hayatımızı tamamlıyaz diğer özellikleri beni pek ilgilendirmiyor evde cocukta yok eşimle benim bu fiyata oled mi almalıyım ya arkadaş hastasın oled alıp başına dertli alcan diyorsunuz qledmi alayım 1,şart 65 inç olması gitmedende şu oled deneyimini yaşayım diyorum pahalı ama vatana ve medimark gitsem mesela Sony ag8 teşhir alsam iyi indirim yaparlarsa 3- 4yıl idare ederim yada samsung un hangi gled ini alsam birde bu yeni çıkan mini led var valla ekranda ölü piksel olsa onu bile görmem benim için film ve maçları sorunsuz izmek önemli sonuçta ben gittikten sonra eşim kullanacak bunu sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum hangisi değer hangisi deymezalmaya gider hangi filmi yanıma alayım denemek için sade bir şekilde çok teknik detaya girmeden bilgi verirseniz sevinirim şimdiden çok teşekürler..
65 inç sony oled tv hangisi
|
X9000B 165 cm veya sarhp LC-70UQ10E
|
michael kors 5416
|
IPHONE 3 GS YARDIM
|
acil mitsubishi heavy yardim
|
|
|
adsl kotasını nasıl öğrenebilirim
|
The Soul Of BMW. isko35,Acer aspire 5920 derneği üyesidir |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 108
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.876 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri