Ortalama bir tıp mı bogazici politika mı
Merhabalar şu an 11. Sınıfım fen lisesindeyim sayısal sınıftayım ancak bölümü geçtim daha alanıma bile karar veremedim edebiyatim çok iyidir en sevdiğim ders. Fen mi sosyal mi diye soracak olursanız sosyali seçerim, sosyal severim. Kimya biyolojik ortalama ezberim iyi olduğundan şu anki 11 sistemler konusunu yapabiliyorum ama fizikten hiç bir şey bilmiyorum fizik olmadan da doğru düzgün hiçbir yeri kazanamam 11in bitmesine az kaldı artık karar vermem lazım ona göre fizikten özel ders vs almalıyım ama bir yanım da sayisaldaki adamlar çok manyaklar derece zor diyor edebiyatım sosyalim iyiyken ve biraz da sıkı bir şekilde mat calisirsam eşit ağırlıkta derece gelir diyor çok kararsızım sayısal olursa sadece tıp istiyorum mühendislik hiç benlik değil ama eşit ağırlıkta Boğaziçi gibi iyi bir yere gitmek istiyorum ordan da politika,uluslarasi ilişkiler ilgimi çekiyor iş imkanlari nasıl pişman olur muyum hangisini seçmeliyim ? Ve şu da bir gercekki EA secersem risk alıyorum çünkü eada ilk bine giremedikten sonra pek anlamı kalmıyor puanlar hemen dusuveriyor. Boun politika okuduktan sonra ne iş yapacagim onun da kesinliği yok çok kararsızım. Bir de EA secersem sayısal sınıfta kendim edebiyat sos çalışmam gerekecek. Tipa da gidersem küçük şehirlerin olduğu tıp istemiyorum büyük şehirde devlet tıp gidebilmekte çok zor :( Yıllardır donanmindan bu tür şeyleri araştırıyorum samimi geldi ve ben de konu açmak istedim yardımcı olursanız memnun olurum
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 13
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.349 (Bu ay: 22)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar Genel Sohbet