Askerde Gitmeden Önce Bilinmesi Gereken Şeyler
Merhaba,
Askere gitmeden önce bil dediğiniz herhangi bir şey var mı?
İnternette askere gideceklere öğütler şeklinde bulacağınız sonuçlar ile karıştırmayın. Daha çok siz askerdeyken yaptığınız ve keşke askere gelmeden önce öğrenseydim dediğiniz veya birinden görüp bu adam bunu bilmeden nasıl gelmiş dediğiniz türden şeyler.
Askere Ne Götürülecek Karmaşası
Merhaba,
Bazı sayfalarda şunu okuyorum:
Alıntı
metni:Askerde size verilecek eşyalar: El ve yüz havlusu, banyo havlusu, terlik, diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun...
Daha sonra şunu diyor:
Alıntı
metni:Götürmeniz gereken eşyalar: El ve yüz havlusu, banyo havlusu, terlik, diş fırçası, diş macunu, şampuan, sabun...
Madem verilecek neden götürdüğümüzü anlamıyorum. Fazladan olacak diyeyse tamam biraz mantıklı ama götürmeyip oradan alsam bir şey değişir mi?
Ne Zaman Askerde Olmalıyım?
Merhaba,
Bugün e-devlet'e baktığımda aşağıdaki sonuç ile karşılaştım:
Alıntı
metni:25/07/2024 tarihine kadar sevk başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. yazıyor.
Sevk Başvurusu düğmesine basarsam bilgi yok gibi bir alana gidiyor ama araştırdığım kadarıyla o tarihten 5 gün önce belli oluyormuş yaani 20/07/2024 tarihinde sevk başvurusu yapmam gerekiyor peki ben 20'sinde yaptım diyelim askere ne zaman gitmeliyim. 25'inde mi askerde olmalıyım? Yoksa bir gün sonra 26'sında mı olmalıyım.
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.021 (Bu ay: 110)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic