Topladığı Sistem Nasıldır?
Merhabalar. Laf kalabalığı yapmadan direkt konuya gireyim, daha önce hiç masaüstü sistem kullanmadım ve toplamadım. 5000 serisi ekran kartlarının duyurulması ile birlikte yeni bir sisteme geçme kararı aldım ve İtopya'nın sitesinden beyaz bir sistem topladım. Sistemi indirim döneminde almayı düşünüyorum çünkü şu anki fiyatı benim için bir hayli fazla. Sistemdeki ekran kartını fiyatların arasındaki fark çok uçuk olmaz ise 5070 ile değiştirmeyi düşünüyorum. Özellikle belirtmek isterim ki sistemin beyaz temada olması benim için kritik bir nokta.
Sormak istediklerim şunlardır: Sistemdeki RGBler kendi kendine, bir senkronizasyonu olmadan çalışmasın diye iCue programı ile yönetebilmek için sistemde bir Corsair ekosistemi kurmaya çalıştım. Buna gerek var mıdır sizce? Parçaların arasındaki uyumu nasıl değerlendirirsiniz, nasıl bir değişiklik önerirsiniz? Kasanın kendisinde 3 adet stok fan var. Ben ekstra olarak 3 adet daha 120mm'lik fan ekleyeceğim sizce yeterli olur mu? Sıvı soğutmaya gerçekten gerek var mı bilmiyorum fakat görsel zevk olarak her türlü bir adet almayı düşünüyorum. Eğer gerek olmadığını düşünürseniz bana en azından görsel olarak kasaya yerleştirebileceğim bir alternatif sunabilir misiniz? Anakart'ı kaliteli seçmeye çalıştım. Hem ARGB portu olması hem de ATX bir kart olması benim için önemli fakat bütçemi biraz aşıyor, bu özelliklere sahip başka bir kart tavisyeniz var mıdır?
Genel olarak aklımdaki soru işaretleri bunlar, siz sistemi nasıl değerlendirdiniz? Her türlü öneriye açığım fakat bilgisayar için seçeceğim parçaların İtopya'da var olan parçalar olmasına dikkat etmek istiyorum. Teşekkürler.
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 95 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Modem, Router, Wi-Fi Adaptör, Menzil Arttırıcı ve Diğer Network Ürünleri