Tükettim kendi kendimi
Selam arkadaşlar, 17 yaşındayım küçüklüğümden beri karamsar biriyim ve aile sevgisinden mahrum kalan, travmalara maruz bırakılan bir çocuk olarak geldim bu yaşıma. Özür dileyerek söylüyorum; ben bi sike yaramıyorum, bundan 2,5 sene önce açık öğretime geçtim o zamandan beri ne elim kaleme ne de gözüm deftere gitti, evde oturdukça oturdum tembelliğimle başa çıkamadım her şeyi erteledim, arada spor yapardım onu da hemen bırakırdım ve bugüne baktığımda kimsem yok, arkadaşım yok bunu ben istedim lakin emin değilim artık yalnızlığıma edindiğim dostluktan. Yaşıtlarım bana hep abi derdi davranışlarımdan ötürü hep olgun biri olarak gördüm kendimi ama ondan bile emin değilim. Yaşımla yaşantım uymuyor sanki başka biriyim ve bu hayata hapsedildim.
Her şeyden önce ayaklanmaya çalışıyorum 4-5 yıldır götümün üstünde oturup bağımlılıklarımla hoşnut ediyorum kendimi ama artık zamanım az lakin erteleme sorunu peşimi bırakmıyor hiçbir şekilde olmuyor, bir iki öneriye, sohbete çok ihtiyacım var, lütfen yardım edin.
Teşekkürler…
SIFIRDAN YKS SAYISAL
Selamlar arkadaşlar, Açık öğretim öğrencisiyim hiçbir dersten temelim yok sıfırın da sıfırı ve 10-11 aylık sürecim var. Nasıl çalışacağımı, hangi kaynaklardan çalışacağımı hiç bilmiyorum ve sayısaldan ilerlemeyi düşünüyorum. Sizce bu süre içinde 100-150k çok uçuk hedef mi ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 378 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar