|
olgunluk
herkese merhaba.20 yaşına bu ay girecek bir kızım. normalde insanlara özel şeylerimi anlatmam ama artık bu durumdan çok sıkıldım ve durumu tecrübe etmiş birinden akıl almak istiyorum.
sağlık sorunlarından dolayı üniye hazırlanamadım. bu sene az buz hazırlandım ve neresi gelirse artık gideceğim. çünkü geleceğim üzerinde daha başka planlarım var. neyse ana konuya gelelim. ailem tarafından hiç olgun biri olarak görülmüyorum oysa aksine evde tüm işleri yapan, olgunca düşünen, sorumluluk sahibi bir insanim. evime 1 saatlik uzaklıkta olan (kadıköy) yerde bile saat 9a kadar durduğum için telefonda arayıp arkadaşlarımın yanında tüm hevesimin içine etiller. normalde asla muhafazakar bir aile değiller. kıyafetime karışmazlar ki öyle açık saçık giyinen biri de değilimdir. nerede oturup kalkacağını bilen biriyim. velhasılkelam bu tip olaylar çok olmaya başladı ve ben artık bu evde çocuk gibi görülmekten bıktım. annem zaten sürekli ne yapsam karışıyor o öyle yapılmaz bırak onu falan diye. arkadaşımda yok doğru düzgün zaten. yalnız yalnız takılıyorum çok bunaldım. işe gireceğim ve büyük ihtimal pazartesi başlıyorum. normalde işe girince düzelir derler ama sanmiyorum. sürekli akıl vermeye çalışacaklar. zaten hep yapıyorlar sanki 5 yaşında çocukmuşum gibi. artık kendi hayatım olsun istiyorum. sen en iyisini bilirsin desinler istiyorum. annemin beni bi rahat bırakmasını istiyorum. bunca zamandır her dediklerini sorgusuz sualsiz yaptım ama 16 yaşındaki kardeşim onları gram takmamasına rağmen sanki o benden büyükmüş gibi davranıyorlar. neyse şimdiden yazanlara teşekkür ederim iyi forumlar dilerim herkese.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 471 (Bu ay: 10)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı Özel