Arsamız ne kadar eder?
Arkadaşlar öncelikle şimdiden yapacağım hatalar için özür diliyorum, elimde pek bilgi yok şimdi diceksiniz ki neye dayanarak bu soruyu soruyorsunuz siz de haklısınız , ama şöyle açıklayım;
erkek kardeşimin eğitimi için bir miktar paraya ihtiyacımız var , bu yüzden dededen kalma arsamızı satmayı düşünüyoruz , daha doğrusu ben ve kardeşim bunu düşünüyor hahah , evdekilerin de pek hayır diyeceğini sanmıyoruz açıkçası .
dedem ölünce arsa Babannem , babam ve iki halam a bölündü , Babannem kardeşimi çok sever asla hayır demez satmaya halamlardan biri biraz mırın kırın eder ama borç olarak satacağız , ona hakkını vereceğiz yani ileride kardeşimin eğitimi bitince.
arsa hakkında elimde herhangi bi tapu veya ada parsel bilgisi yok , bulunduğu yer Ankara , Altındağ , Solfasol mahallesi.
500 metrekareydi yol geçti 150m2 si gitti , 350 m2 şu an , burayı satsak acaba ne kadar eder?
sarı sitede ilanlara bakıyorum bulunduğu konum ve minimum 300 m2 yazıyorum ilanlara 4-5 ilan var em ucuzu 1.5 milyon. 3-4 milyona da var ama onlar 500 m2 civarı. Bizim arsayı sizce 2 milyon üzeri satabilir miyiz ?
Biliyorum bu şekilde çok üstünkörü bi konu oldu , forumda da yeniyim eğer kuralları çiğnediysem çok özür dilerim en azından o bölgede bulunan ilanlara bakıp üç aşağı beş yukarı tahmin yapma şansınız olur mu ?
Teşekkür ediyorum.
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 330 (Bu ay: 9)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları