Arkadaşlar öncelikle şimdiden yapacağım hatalar için özür diliyorum, elimde pek bilgi yok şimdi diceksiniz ki neye dayanarak bu soruyu soruyorsunuz siz de haklısınız , ama şöyle açıklayım; erkek kardeşimin eğitimi için bir miktar paraya ihtiyacımız var , bu yüzden dededen kalma arsamızı satmayı düşünüyoruz , daha doğrusu ben ve kardeşim bunu düşünüyor hahah , evdekilerin de pek hayır diyeceğini sanmıyoruz açıkçası . dedem ölünce arsa Babannem , babam ve iki halam a bölündü , Babannem kardeşimi çok sever asla hayır demez satmaya halamlardan biri biraz mırın kırın eder ama borç olarak satacağız , ona hakkını vereceğiz yani ileride kardeşimin eğitimi bitince. arsa hakkında elimde herhangi bi tapu veya ada parsel bilgisi yok , bulunduğu yer Ankara , Altındağ , Solfasol mahallesi. 500 metrekareydi yol geçti 150m2 si gitti , 350 m2 şu an , burayı satsak acaba ne kadar eder? sarı sitede ilanlara bakıyorum bulunduğu konum ve minimum 300 m2 yazıyorum ilanlara 4-5 ilan var em ucuzu 1.5 milyon. 3-4 milyona da var ama onlar 500 m2 civarı. Bizim arsayı sizce 2 milyon üzeri satabilir miyiz ? Biliyorum bu şekilde çok üstünkörü bi konu oldu , forumda da yeniyim eğer kuralları çiğnediysem çok özür dilerim en azından o bölgede bulunan ilanlara bakıp üç aşağı beş yukarı tahmin yapma şansınız olur mu ? Teşekkür ediyorum. |
Arsamız ne kadar eder?
-
-
Selamlar hocam :))) Eğer tam olarak adresi biliyorsun Ada Parsel sorgulama sayfasından uydu üzerinden ada parsel gibi detayları öğrenebiliyorsun.Onları öğrendikten sonra ilgili belediye ile görüşecek diğer detayları öğrenebilirsin.Sonrasında o bölgede ki fiyat emsallerine geçebilirsin
-
Hocam selamlar , cevap için çok teşekkür ederim tapu halamda diye biliyorum ben. O yüzden tam adres bilmiyorum . Sarı sitedeki ilanlara bakıp bölgedeki üç aşağı beş yukarı ne eder öğrenmek istemiştim , ilanı filtreleyince en düşük ilan bizimkiyle aynı metrekareye sahip 1.5 , 4 e kadar ilan var ama tabi onlar 500m2
-
Hocam selam. 334 m2 , ve imar yokmuş bizim tarlada. Emlakçının biriyle görüştüm, 200 metre mesafede imar olduğunu ama bizimkinde olmadığını söyledi. Emlakçılardan biri dalga geçer gibi 80 bin tl dedi.. ilanlara bakarken bi ilan gördüm , hobi bahçesi (tarla diye geçiyo) 2 milyon tl ve bizim konuma yakın.
orayı aradım. 1.5 milyon istiyoruz biz , bu fiyata çok zor dedi ama ilan verecek. Anlamadıgım nokta şu onların ilan 300 m2 bizimki 334 , yakın konumlar ve bizimkisi otobanın tamamen dibi , imarlı araziye 200 metre uzaklıkta. Yani nasıl zor diyorlar anlamıyorum bana dediği şey şu bizim arazi üstünde hobi bahçesi var elektrik su var , tamam eyvallah da 1+1 hobi bahçesi evi yapmak ne kadar maliyet gerektirir ? Piyasayı bilmediğim için soruyorum bence taş çarlasın 200 bin yani.. ben 500 bin daha az miktar söylüyorum. Anlamadım yani bu işi..
-
hocam konumunu tarif edebilir misin sokağını vs. ya da ada parsel numarasını yazarsanız ada parsel sorgudan oranın imarlı arsa mı tarla mı olduğuna bakabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aa111 -- 21 Ağustos 2024; 23:29:6 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X